Welkom op de officiële website van voetbalclub SC Hoegaarden-Outgaarden (KBVB stamnummer: 3264)

SCOH A - SMS Lubbeek A (zondag om 16u in Hoegaarden)

Aanstaande zondag speelt SCOH A haar eerste thuiswedstrijd van het seizoen. Omwille van de clublunch zal de match pas om 16u van start gaan. Tegenstander is SMS Lubbeek. De ploeg van trainer Pascal Beeken (ex Hoegaarden) keek net als onze jongens in de eerste wedstrijd tegen een nederlaag aan. Zij verloren met 0-3 van Averbode.  Zondagavond zal minstens één van beide teams de nul van de tabellen vegen. Uiteraard hopen wij dat het de groenwitten zijn maar evident zal het niet zijn.

Bij Lubbeek zijn er tov vorig seizoen enkele wijzigingen in de kern. Zo vertrok oa Thomas Vranckx en versterkte de roodwitten zich anderzijds met  oa Kevin Sevenants (ex Wommersom en ex Hoegaarden) en Bram Valgaerts. Ook de spitsen Jens Winnen en Arno Booten zijn te vrezen wapens.

Uiteraard is het zondag ook een weerzien met Stef Vranckx en diens vader Marc. Stefke speelde 3 seizoenen voor de Hoegaardiers maar verkaste vorig seizoen naar Lubbeek. Zondag was Stef al in Hoegaarden want hij speelde er met Lubbeek B tegen onze B boys. Mogelijks zit hij zondag in de A kern. 

Bij Hoegaarden zijn Polfliet en Pierreux niet inzetbaar wegens vakantie??  Gert Jan Coenen, die vorige zondag tijdens de opwarming uitviel, is 2 weken onbeschikbaar en is er dus ook niet bij. Het wordt dus al puzzelen voor Coach Michiels. Wellicht sluit Kyle Dewil zondag terug aan bij de A kern.

Kortenaken - SCOH B

De b boys staan zondag voor een lastige verplaatsing. Zij moeten op bezoek bij Kortenaken dat toch genoemd wordt als één van de kandidaten op de oppergaai. De geelzwarten wonnen hun eerste wedstrijd met nipte 0-1 van RC Meldert en willen tegen de andere Hoegaardense ploeg zeker opnieuw de 3 punten pakken. Een van de smaakmakers bij Kortenaken is ex SCOH icoon Bjorn Ruysen. Bjorn blijft een speler met heel wat klasse en zal door onze verdedigers scherp in de gaten gehouden moeten worden.  Kan SCOH B 90 min alert zijn dan zit er misschien iets in. Ten opzichte van vorige zondag recupereert Coach Waeytens de jonkies Tijs Malcorps en Milan Morren.

Oud Hoegaarden

Nieuws

Kalender Eerste Ploeg 2019-20

Kalender Tweede Ploeg 2019-20

Kalender Vets 2019-20

Wedstrijdverslagen

Archief

Evenementen

Sponsorblok

HOOFDSPONSOR

HOOFDSPONSOR JEUGD

Sponsor Worden?

Contacteer:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Jong Hoegaarden

Nieuws Jeugdwerking

Waarom Jong Hoegaarden?

Ik wil lid worden

Contact

Hoegaarden verjaart

Kalenders-2019-2020

Planning Socceronline

Volgende evenement