Welkom op de officiële website van voetbalclub SC Hoegaarden-Outgaarden (KBVB stamnummer: 3264)

De eerste speeldag van de competitie is geen succes geworden voor de Hoegaardense ploegen. Beiden verloren en daarmee blijven ze consequent aan de voorbereiding die ook weinig succesrijk was. Nochtans had het anders kunnen geweest zijn. 

HO Veltem - SCOH 2-0

H.O. Veltem om het nieuwe seizoen mee te beginnen is niet echt een cadeau. Achter de Ivo Van Damme-sporthal werd onlangs ook nog een nagelnieuw kunstveld  aangelegd, daar mochten wij onder tropische omstandigheden ons voetbalseizoen op gang trappen. G.J. Coenen haakte al af tijdens de opwarming, G. Pierreux is met verlof.

Het was wel snel duidelijk dat we, ondanks de mindere voorbereidingscampagne, de evenknie van de thuisploeg waren en bij momenten het betere voetbal op de kunstmat legden. De opgelegde kansen vergaten we echter te verzilveren en heel vroeg in de match verloren we ook nog Michiel Goen, hij viel ten prooi aan de weersomstandigheden en moest onwel naar de kant. Eigenlijk waren we er aan de rust als Hoegaardiers al tamelijk gerust in want met een beetje geluk aan onze kant kon het hier al “koekenbak” geweest zijn, voorlopig was de score nog blank.

Na de herneming was de thuisploeg dan weer de betere, SCOH verloor de greep op het spel, de lokalen lukten dan ook nog een echte gelukstreffer via Vanhentenrijk: een afgeweken bal die van de doelpaal terugkaatst en in de kluts binnen gaat. We hebben daarna noodgedwongen wat meer risico moeten nemen,  Lambrechts profiteerde daarvan en bracht de score voor de thuisploeg nog op 2-0. Heel wat verwoede pogingen ten spijt en met de hulp van een lijnrechter die Koen Nicolaes  zeker één doelpunt en mogelijks twee voor vermeend buitenspel ontfutselt moeten we de drie punten in Veltem laten.

We hebben hier vooral tijdens de eerste speelhelft een zeer degelijke partij voetbal afgeleverd, benutten we ook de scoringskansen dan waren we nooit met lege handen huiswaarts gekeerd. We houden er alleszins de moed in voor de eerste thuiswedstrijd volgende week tegen SMS Lubbeek, aftrap om 16.00 uur (lunch). Tot dan

SCOH B - Lubbeek B 1-2

Ook de 2de ploeg verloor maar slechts in extremis. Na een gemiste penalty kreeg SCOH er nog een tweede in de 85ste minuut en kapitein Vandeput zette die om 1-0. De eersrte punten leken binnen maar de focus die weg was na de voorsprong resulteerde in 2 late doelpun,ten van Lubbeek die zo de B boys een katertje bezorgden. Jammer want die eerste zege had deugd gedaan. Volgende week de lastige verplaatsing naar Kortenaken dat gisteren de buren van Meldert met 0-1 klopte.

Oud Hoegaarden

Nieuws

Kalender Eerste Ploeg 2018-19

Kalender Tweede Ploeg 2018-19

Kalender Vets 2018-19

Wedstrijdverslagen

Archief

Evenementen

Sponsorblok

HOOFDSPONSOR

HOOFDSPONSOR JEUGD

Sponsor Worden?

Contacteer:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Jong Hoegaarden

Nieuws Jeugdwerking

Waarom Jong Hoegaarden?

Ik wil lid worden

Contact

Hoegaarden verjaart

Kalenders & Uitslagen 2018-19

Planning Socceronline

Volgende evenement