Welkom op de officiële website van voetbalclub SC Hoegaarden-Outgaarden (KBVB stamnummer: 3264)

Ook de 3de ronde in de beker van Brabant leverde geen succes op voor Sc out Hoegaarden. De A ploeg verloor met 2-4 van eerste provincialer Stade Bierbeek, de B ploeg verloor met 1-5 van SK Deurne. 

In deze fase van de voorbereiding zou het wel eens leuk zijn een resultaat te boeken maar toch is de manier van spelen nog belangrijker en in beide gevallen mogen we niet ontevreden zijn.

De eerste ploeg begon wervelend aan de match tegen Bierbeek en leidde aan de rust met 2-0 dankzij treffers van Houart en Soetaers op strafschop. Bierbeek had het moeilijk maar kwam na rust toch meer opzetten. Het scoorde in de 55ste minuut de aansluiting en wat later dankzij een ongelukkig own doelpunt van Dumoulin kwam het op 2-2. SCOH moest nu de wet van de sterkste ondergaan en kreeg in het slot nog 2 doelpunten binnen. Toch kunnen onze jongens terugblikken op een gedegen prestatie, vooral in de eerste helft. Volgende zaterdag spelen ze tegen KFC Diest hun laatste wedstrijd voor de BVB.

Het B elftal begon eveneens goed aan de wedstrijd maar elke prik van Deurne leidde tot een doelpunt. De super efficiente bezoekers liepen dan ook te makkelijk uit tot 0-4 en misten zelfs nog een strafschop die puik door Tercalavres werd gepareerd. Geoffrey Debroeck kon vlak voor rust met een mooie volley de 1-4 netten. Na de rust heel evenwichtig spel en SCOH kreeg enkele goede mogelijkheden om dichetrbij te komen. De beste kans was voor Andries maar Regi's schot zeilde naast. Op de counter maakte de bezoekers de klus af en scoorden de 1-5.

Al bij al ook een goede prestatie van onze jongens met een ietwat overdreven uitslag

 

Oud Hoegaarden

Nieuws

Kalender & Uitslagen A-kern

Kalender & Uitslagen B-kern

Kalender & Uitslagen Vets

Wedstrijdverslagen

Archief

Evenementen

Sponsorblok

HOOFDSPONSOR

HOOFDSPONSOR JEUGD

Sponsor Worden?

Contacteer:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Jong Hoegaarden

Nieuws Jeugdwerking

Waarom Jong Hoegaarden?

Ik wil lid worden

Contact

Hoegaarden verjaart

Kalenders & Uitslagen 2017-18

Planning Socceronline

Volgende evenement