Welkom op de officiële website van voetbalclub SC Hoegaarden-Outgaarden (KBVB stamnummer: 3264)

SCOH verloor gisterenavond met 1-5 van 4de nationaler KAC Betekom maar kan terugblikken op een bevredigende prestatie. Ondanks de vele afwezigen en het vroege moment in de voorbereiding hebben de mannen van Michiels hun waardig verdedigd. Uiteraard was Betekom de betere ploeg en was het balbezit voor de ploeg van Karel Keleman. SCOH hield in de eerste 20 min de rangen goed gesloten en kon de bezoekers het snel scoren beletten. Rond minuut 25 was het dan toch prijs toen Vanloock een afvallende bal tegen de Hoegaardense touwen kon knallen. Vlak voor de rust vielen er in extremis  nog 2 treffers via Wyseur en Everaerts waardoor het 0-3 stond bij de rust. Tussendoor kon Vangoethem een goede kans voor de brouwers niet verzilveren. Een verdiende voorsprong voor de bezoekers maar  misschien toch een tikkeltje overdreven qua tussenstand 

Vlak na de pauze scoorde Betekom snel de 0-4 dankzij Merckx. SCOH liet het kopje echter niet hangen en vocht aardig terug. Via een perfect getrapte vrije trap van Soetaers  mooi binnengekopt door Nicolaes redden de brouwers de eer. 1-4. Vangoethem werd wat later door doelman Stroobants vakkundig van de 2-4 gehouden. Hoegaarden bleef het de uiteraard betere bezoekers moeilijk maken maar vlak voor tijd benutte Robeyns alsnog een Betekomse kans en zette de 1-5 eindstand op het bord.

Een logisch verlies dus maar toch tevredenheid binnen het Hoegaardense kamp. Onze jongens deden het voor een eerste wedstrijd tegen een klasrijke ploeg goed en voetbalden bij momenten aardig mee. Bovendien was er heel wat volk naar Hoegaarden afgezakt en was het een sportieve wedstrijd. Wij wensen KAC Betekom te bedanken voor hun bereidheid SCOH in hun oefenprogramma op te nemen en wensen hen bijzonder veel succes toe in 4de nationale !

Volgende week dinsdag oefent SCOH tegen de limburgse eerste provincialer FC Landen.

 

Oud Hoegaarden

Nieuws

Kalender Eerste Ploeg 2018-19

Kalender Tweede Ploeg 2018-19

Kalender Vets 2018-19

Wedstrijdverslagen

Archief

Evenementen

Sponsorblok

HOOFDSPONSOR

HOOFDSPONSOR JEUGD

Sponsor Worden?

Contacteer:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Jong Hoegaarden

Nieuws Jeugdwerking

Waarom Jong Hoegaarden?

Ik wil lid worden

Contact

Hoegaarden verjaart

Kalenders & Uitslagen 2018-19

Planning Socceronline

Volgende evenement