Welkom op de officiële website van voetbalclub SC Hoegaarden-Outgaarden (KBVB stamnummer: 3264)

Het seizoen 2015-16 in een notendop:

 

Kalender Competitie 2015-16

 

Beker van Brabant (Peugeot-Cup)

 

Voorbereiding

 

Transfers

A-kern:

INKOMEND:

SCOH kleurt volgend seizoen nog meer Hoegaards dan ooit dankzij de komst van Hoegaardiers Robbie Dumoulin (Bierbeek) en Koen Nicolaes (Wommersom). Hannes Claes dit seizoen uitkomend voor VZ Glabbeek speelt volgend seizoen voor de brouwers. SCOH heeft nog een laatste en wellicht spraakmakende transfer gedaan met het oog op het volgende seizoen. Niemand minder dan ex Rode Duivel Tom Soetaers (34) speelt volgend seizoen voor Groen-Wit.

UITGAAND:
Glenn Moyaerts verhuist naar Voorwaarts Hakendover. Julien Halgand trekt naar RAS Jodoigne.  Yves Biscompte speelt volgend seizoen voor Heide Linter en ook Robin Willekens verlaat onze club. De laatste uitgaande transfer is Yoni Vangoethem naar Sparta Kumtich Tienen.
 

B-kern:

INKOMEND:
Bjorn Mathei
(Drieslinter), Sven Omloop (Waanrode), David Rega (Oplinter), Joris Devos (Jodoigne) en Bart Goen (Ars Goetsenhoven) spelen volgend seizoen bij SCOH B groep. De laatste 2 inkomende transfers zijn Maxime Meert (Roosbeek) en keeper Chris Wauters (Hakendover).

UITGAAND:
Jonas Verhaegen
verlaat SCOH en speelt volgend seizoen voor Drieslinter. Elias Iblisdir en Lukas Delmeiren hangen tijdelijk hun schoenen aan de haak wegens studiekeuzes.Maarten Ipers is nog op wereldreis en zal de groep in de loop van het seizoen vervoegen. Tomaz Thys vanden Audenaerde verhuist naar Brussel en moet nog even bekijken of voetballen bij SCOH haalbaar is. Spits Robert Rock stopte eerder op het seizoen en is nog niet 100% zeker of hij terug wenst te spelen .

 

Jeugd

De jeugd hervat de trainingen vanaf woensdag 5 augustus. Na de samensmelting met RC Meldert zijn er nu 170 spelers aangesloten. Vanaf augustus nemen wij opnieuw nieuwe spelertjes aan. Het aantal plaatsen is echter wel beperkt. Maar wij zijn nog op zoek naar spelers in alle leeftijdscategorieën, maar vooral voor de U10 (geboortejaar 2006), U12 (geboortejaar 2004) en U17 (geboortejaren 2000 en 1999).

De tweede week van september vindt er een audit plaats. Dan wordt de jeugdwerking doorgelicht met inzet een provinciaal label.

 

Evenementen

 

Oud Hoegaarden

Nieuws

Kalender & Uitslagen A-kern

Kalender & Uitslagen B-kern

Kalender & Uitslagen Vets

Wedstrijdverslagen

Archief

Evenementen

Sponsorblok

HOOFDSPONSOR

HOOFDSPONSOR JEUGD

Sponsor Worden?

Contacteer:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Jong Hoegaarden

Nieuws Jeugdwerking

Waarom Jong Hoegaarden?

Ik wil lid worden

Contact

Hoegaarden verjaart

Kalenders & Uitslagen 2017-18

Planning Socceronline

Volgende evenement