Welkom op de officiële website van voetbalclub SC Hoegaarden-Outgaarden (KBVB stamnummer: 3264)

SMS Lubbeek - SCOH A 4-3

Onze A ploeg verloor gisteren in Lubbeek haar laatste wedstrijd uit de reguliere competitie met 4-3 van Lubbeek. SCOH kwam via 2 doelpunten van GJ Vanvethoven op een 0-2 voorsprong maar gaf die na de rust snel uit handen. de ingevallen Goen schoot de brouwers terug op voorsprong maar uiteindelijk won Lubbeek met twee treffers in het slot. 

Onze jongens eindigen op een mooie 5de plaats na een mooi seizoen, dat bekroond wordt met een deelname aan de eindronde. Zie ander bericht. We wensen hen dan ook een dikke proficiat toe met hun seizoen en hopen dat ze ook in de eindronde wat moois laten zien.

Het doek in 2de B is gevallen. KFC Diest is kampioen.   Roosbeek en Tielt Winge degraderen naar 3de prov. Aarschot, Butsel en SCOH spelen de eindronde voor promotie naar 1ste. 

 

Stade Neerwinden - SCOH B 1-4

De jongens van het B elftal sloten hun eerste seizoen in 4de af met een mooie 1-4 zege tegen Neerwinden . In de  11de minuut zette Robin Willekens een strafschop om en stond het 0-1. Beutels zorgde snel voor de landense gelijkmaker maar nog voor het halfuur kon Iblisdir scoren op aangeven van Milan Morren. 

Na de rust kon Deweerdt 1-3 maken op hoekschop en 10 minuten voor affluiten kon Koen Verbist de 1-4 eindstand binnenknallen. Het B elftal eindigt 10de met 36 punten en daar zijn we meer dan tevreden mee

Oud Hoegaarden

Nieuws

Kalender Eerste Ploeg 2018-19

Kalender Tweede Ploeg 2018-19

Kalender Vets 2018-19

Wedstrijdverslagen

Archief

Evenementen

Sponsorblok

HOOFDSPONSOR

HOOFDSPONSOR JEUGD

Sponsor Worden?

Contacteer:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Jong Hoegaarden

Nieuws Jeugdwerking

Waarom Jong Hoegaarden?

Ik wil lid worden

Contact

Hoegaarden verjaart

Kalenders & Uitslagen 2018-19

Planning Socceronline

Volgende evenement