Welkom op de officiële website van voetbalclub SC Hoegaarden-Outgaarden (KBVB stamnummer: 3264)

Dankzij de knappe winst in de 2de periode speelt SCOH A dus voor de 2de keer in 4 jaar de eindronde voor een ticket naar eerste provinciale.

Hoe gaat deze eindronde nu eigenlijk in zijn werk en wie zijn onze mogelijke tegenstanders?

Van de 3 brabantse 2de provinciale reeksen zijn er telkens 3 ploegen die de eindronde mogen spelen. Dat zijn de periodekampioenen + in het geval 1 of meerdere periodes gewonnen  zijn door de kampioen zelf de 2de, 3de, en/of 4de in het klassement.

Er worden voor de eindronde 3 poules gemaakt via loting met daarin 1 ploeg van 2A, 1 van 2B en 1 van 2C. Deze ploegen spelen ieder 1 keer tegen elkaar (1 thuismatch en 1 match buitenhuis). De winnaars van de 3 poules treffen elkaar dan weer in de finaleronde die op dezelfde manier gespeeld wordt. De ploeg die de finaleronde wint komt volgend seizoen uit in de hoogste brabantse reeks, 1e provinciale. SC Out Hoegaarden kan in de eindronde dus enkel tegen een ploeg uit onze eigen reeks (2B) komen indien we de eerste ronde overleven

In onze reeks is SCOH A tot nu toe de enige zekere eindrondekandidaat. Het 2de ticket gaat naar of Diest of Aarschot , of maw wie zondag van beide ploegen naast de titel grijpt speelt de eindronde. het derde eindrondeticket in 2de B gaat naar RC Butsel of HO Veltem. Indien Butsel een punt haalt zondag op het veld van hekkensluiter Roosbeek speelt het de eindronde. 

In de andere reeksen van Brabant zijn volgende ploegen al zeker van een ticket. In 2de A zijn dat SK Kampenhout en Grez-Doiceau. het 3de ticket is voor of  CS Braine of RC Hoeilaart die beiden de kampioenstitel nog kunnen pakken. De ploeg die het zondag niet haalt speelt dus de eindronde . 

In 2de C is het zeer spannend. Kester Gooik speelt sowieso de eindronde maar voor ticket 2 en 3 komen nog 3 ploegen in aanmerking. Het gaat tussen Sporting Bruxelles, Delta Londerzeel en Boka United.

Zondag omstreeks 17u weten we wie de mogelijke tegenstanders van de brouwers zijn.  Daarna volgt de loting .

Oud Hoegaarden

Nieuws

Kalender Eerste Ploeg 2018-19

Kalender Tweede Ploeg 2018-19

Kalender Vets 2018-19

Wedstrijdverslagen

Archief

Evenementen

Sponsorblok

HOOFDSPONSOR

HOOFDSPONSOR JEUGD

Sponsor Worden?

Contacteer:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Jong Hoegaarden

Nieuws Jeugdwerking

Waarom Jong Hoegaarden?

Ik wil lid worden

Contact

Hoegaarden verjaart

Kalenders & Uitslagen 2018-19

Planning Socceronline

Volgende evenement