Welkom op de officiële website van voetbalclub SC Hoegaarden-Outgaarden (KBVB stamnummer: 3264)

Sp Roosbeek- SCOH A 0-0

Met een quasi volledige kern, waar alleen Janis Bartholomé verstek moest geven wegens ziekte, hebben de Hoegaardiers het in een typische eindeseizoensmatch, uit bij het laatst gerangschikte en al tot degradatie veroordeelde Sp. Roosbeek , op het kleine, kale en uitermate hobbelige veld, niet verder gebracht dan een troosteloos en scoreloos gelijk spel.

Onze enige uitgespeelde opgelegde kans werd gemist, de thuisploeg bracht het ook niet verder dan wat steriel gerommel in onze zestien.  De weinig talrijk opgekomen voetballiefhebbers hebben zich daaraan zeker niet kunnen opwarmen, gelukkig hielp het zonnetje ons een beetje .

Misschien hebben de brouwers wat reserve gehouden voor de inhaalmatch van nu donderdag om 19 uur op Crossing Vissenaken en zullen ze er daar eens echt tegenaan gaan, wat wij ook van harte hopen... succes boys !

Toekomst Bunsbeek - SCOH B 7-0

Over deze wedstrijd hebben we weinig informatie gekregen behalve dat Hoegaarden vrij verzwakt aan de aftrap verscheen en Bunsbeek veel beter was en volwassen speelde. Bij de rust stond het slechts 1-0 maar na de 2de treffer was alle weerstand gebroken en liep de score snel op tot 7-0.

Oud Hoegaarden

Nieuws

Kalender Eerste Ploeg 2018-19

Kalender Tweede Ploeg 2018-19

Kalender Vets 2018-19

Wedstrijdverslagen

Archief

Evenementen

Sponsorblok

HOOFDSPONSOR

HOOFDSPONSOR JEUGD

Sponsor Worden?

Contacteer:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Jong Hoegaarden

Nieuws Jeugdwerking

Waarom Jong Hoegaarden?

Ik wil lid worden

Contact

Hoegaarden verjaart

Kalenders & Uitslagen 2018-19

Planning Socceronline

Volgende evenement