Welkom op de officiële website van voetbalclub SC Hoegaarden-Outgaarden (KBVB stamnummer: 3264)

SCOH A - FC Binkom (Hoegaarden zondag 15u )

Na 2 zondagen zonder wedstrijd (wedstrijd Vissenaken uitgesteld en pasen) begint SCOH aan het laatste luik van de reguliere competitie.  FC Binkom komt nu op bezoek.

Deze wedstrijd zou men op het eerste gezicht als een eindeseizoenswedstrijd kunnen omschrijven want beide ploegen hebben afgaande op het klassement niet veel meer te winnen of te verliezen. Niets is minder waar! Wil SCOH A eindigen in  de top 5 (dat zou toch tof zijn)  dan kan het maar best winnen. Winnen op zich is al een doel want het is geleden van 8 februari of maw de laatste overwinningsdans was 2 maanden geleden. Ook FC Binkom wil de 3 punten. De groenzwarten zijn bijna uit de gevarenzone maar helemaal zeker zijn ze nog niet. Winst in Hoegaarden zou zo goed als zeker de defintieve redding betekenen. Alleszins zijn de Binkomnaren in zeer goede doen. Sinds Ludo Herroelen de trainersstoel overnam van Bert Geyskens, verloor het nog niet. Ze behaalden een mooie 15 op 21 en speelden zich daardoor mooi naar stek 10 en voorlopig dus uit de degradatiemodder.

Voor doelman Wim De Windt en bij uitbreiding  papa en SCOH bestuurslid Theo en mama en wasverantwoordelijke Chris is dit een speciale wedstrijd want de familie De Windt woont in Binkom. Zij willen zeker niet het scenario van vorig seizoen waarbij de toen zwaar gehavende brouwers een 0-5 pandoering te verwerken kregen. Neen geef de familie De Windt dan maar een heruitgave van de heenwedstrijd waar SCOH verdiend won met 0-2.  SCOH dient de wedstrijd alvast aan te vatten zonder kapitein Dimitri Nijs (geschorst) en Robin Ausloos (vakantie). Ook doelman Jurgen Sergeys is belet maar zijn plaats wordt terug ingenomen door de terugkerende De Windt

 

SCOH B - SC Orsmaal (Hoegaarden zondag 17u15 )

De jongens van de B kern, die hun wedstrijd afwerken vlak na de match van SCOH A krijgen ook een flinke brok voor de kiezen. Ze moeten het opnemen tegen het nr 2 SC Orsmaal. De roodblauwen , getraind door Tiens voetbalicoon Staf Celis, dingen nog volop mee voor de oppergaai. Dat wordt dus vol aan de bak voor de B boys maar misschien schuilt er ook wel een kans in. Orsmaal mag zich geen foutjes permitteren en speelt daardoor misschien wel met wat stress. Maarten Ipers zal er alvast niet bij zijn. De snelle verdediger is namelijk op wereldreis vertrokken. Voor Waeytens wordt het net zoals zijn collega Michiels van het eerste elftal wat puzzelen maar een stuntje behoort tot de mogelijkheden.

 

Oud Hoegaarden

Nieuws

Kalender Eerste Ploeg 2018-19

Kalender Tweede Ploeg 2018-19

Kalender Vets 2018-19

Wedstrijdverslagen

Archief

Evenementen

Sponsorblok

HOOFDSPONSOR

HOOFDSPONSOR JEUGD

Sponsor Worden?

Contacteer:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Jong Hoegaarden

Nieuws Jeugdwerking

Waarom Jong Hoegaarden?

Ik wil lid worden

Contact

Hoegaarden verjaart

Kalenders & Uitslagen 2018-19

Planning Socceronline

Volgende evenement