Welkom op de officiële website van voetbalclub SC Hoegaarden-Outgaarden (KBVB stamnummer: 3264)

Het behalen van de periodetitel heeft ons meer dan waarschijnlijk een reputatie toebedeeld, we proberen die vandaag hard te maken tegen Rillaar. Onze coach kan daarvoor geen beroep doen op G.J. Coenen (geel geschorst) en Wim De Windt (vakantie). Onder een stralende zon mag ref Tim De Keyzer de wedstrijd op gang fluiten, de supporters zijn weer vrij talrijk opgekomen.

De brouwers voetballen bij het wedstrijdbegin de beste kansen bij elkaar, Jens Polfliet mag zelfs alleen op het Rillaarse doel af maar hij wijkt te ver uit en mist zijn schot...Ook Michiel Goen speelt zich nog mooi vrij op de rechterflank maar kan niet afwerken. Als de overijverige ref al na een kwartier wedstrijd voor Yoni Vangoethem  plots een rode kaart uit de achterzak tovert zakt bij ons de moed een beetje in de schoenen en als even later Labens uit de draai de bezoekers op voorsprong schiet weten we dat dit voor ons een moeilijke match wordt.

SCOH rust met die kleine achterstand alhoewel het de beste kansen kreeg, zelfs met dat mannetje minder waren we de betere ploeg.

Met een numerieke minderheid nemen we toch nog de betere start in de tweede speelhelft, heel veel fouten en het zwaar overdreven kaartengezwaai van de jonge ref ontsieren het verdere wedstrijdverloop. Twee keer rood en een tiental gele kaarten in een wedstrijd waar wel gebikkeld werd maar nooit echt ruw werd gespeeld, is zeker van het goede te veel. Rillaar houdt de zaak goed gesloten, wij kunnen maar bij mondjesmaat een vuist maken en krijgen het spreekwoordelijke deksel op de neus, verliezen is weer even wennen voor de thuissupporters want Rillaar haalt het uiteindelijk met de kleinste score: 0-1.

 

Zondag trekken we naar Wezemaal en wie denkt dat die tegenslag van vandaag ons kan doen twijfelen, die heeft zonder de brouwers gerekend ! Succes boys.

Oud Hoegaarden

Nieuws

Kalender Eerste Ploeg 2019-20

Kalender Tweede Ploeg 2019-20

Kalender Vets 2019-20

Wedstrijdverslagen

Archief

Evenementen

Sponsorblok

HOOFDSPONSOR

HOOFDSPONSOR JEUGD

Sponsor Worden?

Contacteer:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Jong Hoegaarden

Nieuws Jeugdwerking

Waarom Jong Hoegaarden?

Ik wil lid worden

Contact

Hoegaarden verjaart

Kalenders-2019-2020

Planning Socceronline

Volgende evenement

Lunch 24 november 2019