Welkom op de officiële website van voetbalclub SC Hoegaarden-Outgaarden (KBVB stamnummer: 3264)

SCOH A - RC Butsel 2-2

SCOH en Butsel hielden elkaar zoals al gans het seizoen weer in evenwicht dankzij een 2-2 gelijkspel. De brouwers kwamen nochtans snel 2-0 voor dankzij treffers van Mark De Man en Michiel Goen maar nog voor rust kon Tack milderen en gelijkmaken. na de rust veranderde er niets meer aan de stand maar SCOH verloor wel Robin Ausloos met een dubbele gele kaart van een overijverige en veel te snel fluitende jonge scheids.

In de algemene rangschikking blijven SCOH en Butsel samen 3de maar in de stand voor de 2de periode springt diest over beide ploegen en heeft het de beste kansen voor de eindwinst. jammer maar toch een goede prestatie van onze jongens op een door de dooi bijna onbespeelbaar veld.

 

SCOH B - Ars Goetsenhoven 1-2

In Outgaarden werd er ook gespeeld en dit door de jongens van de B kern die leider Goetsenhoven ontvingen. ook zij speelden een goede wedstrijd maar moesten bij een 1-1 stand (doelpunt Thys Vanden Audenaerde) in de slotminuten een 2de penalty toestaan na vermeend handspel bij een aangeschoten bal. Die werd genet en zo verloren onze jongens weer onterecht met 1-2. Tot overmaat van ramp haalde de ref van dienst nog 3 keer rood boven voor de groenwitten.

 

Oud Hoegaarden

Nieuws

Kalender Eerste Ploeg 2018-19

Kalender Tweede Ploeg 2018-19

Kalender Vets 2018-19

Wedstrijdverslagen

Archief

Evenementen

Sponsorblok

HOOFDSPONSOR

HOOFDSPONSOR JEUGD

Sponsor Worden?

Contacteer:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Jong Hoegaarden

Nieuws Jeugdwerking

Waarom Jong Hoegaarden?

Ik wil lid worden

Contact

Hoegaarden verjaart

Kalenders & Uitslagen 2018-19

Planning Socceronline

Volgende evenement

LUNCH 21/10/2018