Welkom op de officiële website van voetbalclub SC Hoegaarden-Outgaarden (KBVB stamnummer: 3264)

TW3000 – SCOH A 0-3

Tielt-Winge 3000 prijkt mee in het schamele rijtje ploegen die ons puntjes konden ontfutselen in de heenronde en ze haalden onlangs ook nog ervaren rot Nico Adriaens in als coach... redenen genoeg om op onze hoede te zijn voor deze zaterdagavonduitstap. Kris Michiels kan beschikken over al zijn manschappen, Houaert en Dewil uitgezonderd. De Hoegaardiers zijn goed bezig, er wordt stilletjes gedroomd van een periodetitel, na onze prachtprestatie van vorige week in Wommersom moet het hier vandaag een haalbare kaart zijn. Het vel van de beer verkoop je echter pas nadat hij geschoten is.

Maar dat eerste schot komt er heel snel,  we zijn in de aanvangsminuut al vrij dicht bij de openingstreffer, de brouwers delen hier onmiddellijk de lakens uit, de lokalen staan er bij en kijken er naar ! De openingstreffer valt al na acht minuten, Yoni Vangoethem levert zijn eerste vlekkeloze assist van de avond af, Janis Batholomé legt die beheerst binnen.

Heel sporadisch kan Tielt-Winge steriel tegenprikken maar SCOH is niet af te stoppen, we zijn er nog een paar keer heel dicht bij maar Michiel Goen en Robin Ausloos kunnen net niet aandikken. Het is voor TW3000 maar uitstel van executie. AlsYoni Vangoethem weer maar eens uitpakt met een gemeten voorzet, Janis Bartholomé die mooi controleert met de borst, vakkundig zijn tegenspeler dolt en beheerst afwerkt in de verste hoek scoren we in minuut 36 een doelpunt om “u” tegen te zeggen !

De koffie brengt maar weinig soelaas voor de lokalen, hetzelfde eenrichtingsvoetbal na de rust. Nog een  bal tegen de staak, wat pech bij de afwerking maar een vaak ongrijpbare Jens Polfliet mag uiteindelijk de eindstand vastleggen. Na mooi voorbereidend werk van Michiel Goen, en een assist van Janis Bartholomé op een presenteerblaadje net Jens feilloos de 0-3 !

TW3000 eindigt de match met tien, bij ons pakt G.J. Van Velthoven zijn derde geel en mist zo de match van volgende week!

Een prachtige collectieve prestatie van een SCOH dat weer op volle toeren draaide, vaak mooie combinaties op de drassige mat legde en een resem aan kansen bijeenvoetbalde. Dat alles belooft voor de topper van volgende week thuis tegen Butsel ! Succes !

K Halle VV - SCOH B 1-2

De 2de ploeg won op verplaatsing tegen het sterke Halle VV met 1-2. De mannen van Waeytens begonnen slecht aan de match en kwamen snel op achterstand. Halle kreeg nog enkele kansen op een verdubbeling maar faalden in de 16. Op het halfuur kwamen onze jongens op gelijke hoogte toen een mooi getrapre vrije trap van de zieke Koen Verbist staalhard binnengekopt werd door Robert Rock. Vanaf toen kregen onze jongens het vertrouwen en werden ze onder impuls van een sterke Tomaz Thys vanden Audenaerd de betere ploeg. Vlak voor rusten strafte opnieuw Rock een fout in de thuisdefensie af en stond het plots 1-2.

De tweede helft begon met overwicht voor onze jongens maar een geruststellende 3 de doelpunt kwam er niet, alhoewel Noe, Biscompte, Leroy en de ingevallen Flawinne er dicht bij waren. Halle onderging eerst maar kwam daarna weer sterk opzetten en tercalavres moest al zijn kunnen tonen. In het slotkwartier zette de blauwwitten alles op alles en de belegering resulteerde in een 5 tal loepzuivere kansen. Doelman Tercalavres redde 3 keer puik en ook Alexander Pierreux en Geoffrey Debroeck haalden 2 keer de bal van de lijn.  Vooral de tussenkomst van Alexander was  mirakuleus. De brouwers kropen door het oog van de naald en bleven dus overeind. Ook al was de zege redelijk gevleid, het deed deugd en bovendien is het een mooie revanche voor de onverdiende thuisnederlaag tegen de hallenaren in de heenronde. Volgende week ontvangt SCOH B leider Arsenaal Goetsenhoven. 

Oud Hoegaarden

Nieuws

Kalender Eerste Ploeg 2018-19

Kalender Tweede Ploeg 2018-19

Kalender Vets 2018-19

Wedstrijdverslagen

Archief

Evenementen

Sponsorblok

HOOFDSPONSOR

HOOFDSPONSOR JEUGD

Sponsor Worden?

Contacteer:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Jong Hoegaarden

Nieuws Jeugdwerking

Waarom Jong Hoegaarden?

Ik wil lid worden

Contact

Hoegaarden verjaart

Kalenders & Uitslagen 2018-19

Planning Socceronline

Volgende evenement