Welkom op de officiële website van voetbalclub SC Hoegaarden-Outgaarden (KBVB stamnummer: 3264)

Dit weekend speelt SCOH A opnieuw op verplaatsing en net zoals vorige week ook op zaterdagavond. De jongens van T1 Michiels reizen af naar Tielt-Winge, de huidige nr 11 in de stand.

Na de deugdoende en verdiende zege op Wommersom staat het vertrouwen van de brouwers op zenit maar daar schuilt uiteraard het gevaar. De match in Tielt kondigt zich namelijk zwaar aan. Als neofiet in 2de haspelden de Tieltenaars een bevredigende heenronde af, doch momenteel verkeren ze in een mindere periode, met afgelopen zondag een nederlaag in extremis tegen het bedreigde Meerbeek. Niet dat het degradatiespook er al opduikt maar om zich veilig te blijven wanen dienen ze toch terug aan te knopen met puntengewin. Daarom trokken ze pas een nieuwe trainer aan. Nico Adriaens, als speler een gevreesde spits en ook als trainer al veel ervaring op hoger niveau, moet de Tieltse motor terug aanzwengelen.  Bovendien is het Tielste veld vrij smal en met de huidige regenval zal het ook wel drassig liggen, wat het er ook niet makkelijker op zal maken. De heenwedstrijd eindigde op 3-3 en toen dienden onze jongens 3 keer een achterstand goed te maken. Het SCOH van toen draaide nog niet op volle toeren, maar toch ...we kropen door het oog van de naald

Dus even resumeren.... Tielt heeft nog punten nodig voor het behoud, heeft een nieuwe sportieve baas, speelt op een vrij smal veld dat er zwaar zal bijliggen en scoorde in Hoegaarden 3 keer.  Moeilijk zal het zijn, onmogelijk niet. Willen de brouwers mee blijven dingen voor de 2de periodetitel dan moeten ze iets gaan halen, maar .... gratis gaan we het niet krijgen.

Aftrap zaterdagavond om 20u (Tienseteenweg 11 in St Joris Winge)

Oud Hoegaarden

Nieuws

Kalender Eerste Ploeg 2018-19

Kalender Tweede Ploeg 2018-19

Kalender Vets 2018-19

Wedstrijdverslagen

Archief

Evenementen

Sponsorblok

HOOFDSPONSOR

HOOFDSPONSOR JEUGD

Sponsor Worden?

Contacteer:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Jong Hoegaarden

Nieuws Jeugdwerking

Waarom Jong Hoegaarden?

Ik wil lid worden

Contact

Hoegaarden verjaart

Kalenders & Uitslagen 2018-19

Planning Socceronline

Volgende evenement

SINTERKLAAS - 5 DECEMBER