Welkom op de officiële website van voetbalclub SC Hoegaarden-Outgaarden (KBVB stamnummer: 3264)

Na enkele weken winterstop herneemt aanstaande weekend de competitie terug. 

WS Wommersom - SCOH A

Onze eerste ploeg zakt zaterdag af naar het naburige Wommersom waar ze de ploeg van speler trainer Tom Soetaers zullen bekampen. WS Wommersom, vooraf getipt als mogelijke outsider op de titel, staat momenteel op een 6de plaats met 28 punten en staat dus op 2 puntjes afstand van de brouwers. Mits winst in de derby springt White Star dus over de groenwitten. Ook al staat SCOH hoger in de rangschikking, toch blijft de ploeg van Soetaers op papier de favoriet want ze huisvesten toch heel wat kleppers zoals daar zijn Koen Nicolaes, Tim Thiry, Joris Dehaes, Sammy Greven, Koen Donvil, Patrick Monziba en Manu Lanvu en last but not least ex Rode Duivel Tom Soetaers zelf.  Ook jongens als Vanderweyden, Kevin Sevenants en Wim Vandiest hebben hun strepen verdiend  Bovendien, en ook al zitten er enkele weken winterstop tussen, staat Wommersom op scherp want in de laatste 3 wedstrijden haalden ze een overtuigende 9 op 9 met oa een mooie overwinning tegen de titelkandidaat bij uitstek SC Aarschot.

De heenwedstrijd, tevens de eerste match van het seizoen, werd met 2-3 gewonnen door Wommersom maar toch speelden onze jongens een prima match en hadden ze zeker een puntje verdiend. De situatie nu is echter volledig anders dan toen. SCOH begon het seizoen met twijfels en startte de match tegen de geel-roden zonder veel hoop op puntengewin. De twijfels hebben de jongens van Kris Michiels met glans weggespeeld in een schitterende heenronde. Daardoor zitten de brouwers vol vertrouwen en kunnen ze dus vrijuit spelen. Bovendien, en niet onbelangrijk, hebben ze ook in de winterstop goed getraind waardoor ze zeker met ambities richting Wommersom trekken en we misschien  revanche kunnen nemen voor die nederlaag op speeldag 1.Trainer Michiels kan beschikken over zijn volledige kern, behoudens de langdurig geblesseerde Dewil.

Aftrap zaterdag om 19u30 in Wommersom

 

SCOH B = bye

De jongens van trainer Waeytesn wonnen afgelopen zondag een oefenwedstrijd tegen VK Linden met 4-2 maar zijn toekomende zondag bye

Oud Hoegaarden

Nieuws

Kalender Eerste Ploeg 2019-20

Kalender Tweede Ploeg 2019-20

Kalender Vets 2019-20

Wedstrijdverslagen

Archief

Evenementen

Sponsorblok

HOOFDSPONSOR

HOOFDSPONSOR JEUGD

Sponsor Worden?

Contacteer:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Jong Hoegaarden

Nieuws Jeugdwerking

Waarom Jong Hoegaarden?

Ik wil lid worden

Contact

Hoegaarden verjaart

Kalenders-2019-2020

Planning Socceronline

Volgende evenement