Welkom op de officiële website van voetbalclub SC Hoegaarden-Outgaarden (KBVB stamnummer: 3264)

Gisterenavond werd tussen SCOH en Lars Lambert een overeenkomst gesloten als trainer voor de C kern (zaterdagreserven). Lars zal vanaf de winterstop de taken mbt de C kern overnemen van T2 Chris Waeytens die het trainen van de C kern diende te combineren met de coaching van de B kern.

Lambert zal daarnaast ook de assistent trainer worden van T1 Kris Michiels en zal dus op vraag van onze hoofdtrainer vanaf volgende dinsdag al mee betrokken worden in de entourage rond het eerste elftal. Lars Lambert is een zeer jonge trainer (bijna 26j) maar is zeer gedreven, beschikt over een goede opleiding (bezig aan de Uefa A trainersopleiding) en heeft ondanks zijn jonge leeftijd al heel wat ervaring. Zo was hij vorig seizoen T1 van RC Meldert. Voorheen was hij ook al T2 bij Roosbeek en werd er zelfs even T1. Dit seizoen was hij actief bij de U17 van Crossing Vissenaken maar daar liep het niet zoals hij verhoopte.

De komst van Lars Lambert was op zeer korte termijn misschien geen directe noodzaak maar bepaalde opportuniteiten mag men niet laten voorbij gaan. Zijn aanstelling kadert in een lange termijnvisie waarbij de club niet genoeg gedreven, wel opgeleide mensen kan hebben om de verdere uitbouw te ondersteunen. Zo zal de expertise van Lambert wellicht ook gebruikt worden in het doorstromingsverhaal van jeugd naar senioren enz. Wij heten Lars, trouwens de zoon van alom gekend trainer Patrick Lambert (momenteel jeugdcoordinator bij Vissenaken), van harte welkom binnen onze schitterende club en wensen hem enorm veel succes bij SC Out Hoegaarden. 

Oud Hoegaarden

Nieuws

Kalender Eerste Ploeg 2018-19

Kalender Tweede Ploeg 2018-19

Kalender Vets 2018-19

Wedstrijdverslagen

Archief

Evenementen

Sponsorblok

HOOFDSPONSOR

HOOFDSPONSOR JEUGD

Sponsor Worden?

Contacteer:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Jong Hoegaarden

Nieuws Jeugdwerking

Waarom Jong Hoegaarden?

Ik wil lid worden

Contact

Hoegaarden verjaart

Kalenders & Uitslagen 2018-19

Planning Socceronline

Volgende evenement