Behalve Mark De Man die vorige vrijdag vader werd van een flinke zoon Dani, dikke proficiat Nancy en Mark, kon onze coach voor de streekderby tegen Vissenaken beschikken over zijn volledige kern. Crossing staat mooi hoog in de rangschikking en scoorde tot heden bijzonder vlot

De talrijk opgekomen voetballiefhebbers blijven echter voor het grootste gedeelte van de eerste helft op hun voetbalhonger zitten want veel kansen worden er niet uitgevoetbald. De brouwers krijgen al wel heel vroeg in de match de beste scoringskans maar benutten die niet, Crossing voetbalt met veel inzet maar kan op geen enkel moment echt dreigen : een gesloten eerste helft met maar af en toe een vleugje derbysfeer.

Doelpuntenmachine en ex-hoegaardier Kevin Machiels die helemaal uit de match wordt gehouden en de bevallige vrouwelijke lijnrechter waren zowat het meest genietbare, we rusten met de brilscore.  

Na de herneming komt er toch wat meer animo in de match, de Hoegaardiers gaan wat steviger in de duels, onze snelle jongens Polfliet en Goen zetten de crossingverdediging meer en meer onder druk... , scoren lukt nog niet.

Als Dimi Nijs het balletje na vrijschop gemeten op het hoofd van G.J. Van Velthoven schildert krijgen de brouwers uiteindelijk toch loon naar werken en krijgt de crossingdoelman het nakijken ! 1-0 Vissenaken neemt nu meer risico en is op momenten zelfs duelsterker dan de brouwers, behalve een bal op de dwarslat levert dat echter niet veel doelgevaar op, integendeel het zijn de Hoegaardiers die de beste kansen uitvoetballen, Polfliet treft de paal, Goen besluit nipt naast...

Met de kleinste score houden we de drie punten verdiend thuis, opnieuw een opsteker van formaat, want na opnieuw een sterke collectieve prestatie prijken we fier op een gedeelde 4de plaats van de klassering. Zondag trekken we naar Binkom, nooit een makkelijke uitstap maar zoals we nu bezig zijn valt daar zeker en vast wat te rapen.

Dinsdag 11/11 speelt SCOH B om 15 uur zijn thuismatch tegen Bierbeek B, opnieuw een topper op het terrein aan de Tiensestraat. Allen daarheen ! 

 

Oud Hoegaarden

Nieuws

Kalender & Uitslagen A-kern

Kalender & Uitslagen B-kern

Kalender & Uitslagen Vets

Wedstrijdverslagen

Archief

Evenementen

Sponsorblok

HOOFDSPONSOR

HOOFDSPONSOR JEUGD

Sponsor Worden?

Contacteer:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Jong Hoegaarden

Waarom Jong Hoegaarden?

Ik wil lid worden

Contact

Hoegaarden verjaart

Kalenders & Uitslagen 2017-18

Weekplanning Wedstrijden Socceronline

Planning Socceronline

Volgende evenement

Italiaanse Avond Jong Hoegaarden
vrijdag 9 zaterdag 10 februari 2018