Welkom op de officiële website van voetbalclub SC Hoegaarden-Outgaarden (KBVB stamnummer: 3264)

Net zoals vorige week behaalden onze  beide ploegen de overwinning.

SCOH A diende de zware verplaatsing naar Rillaar te maken zonder Mark De Man, Janis Bartholomé en Jens Polfliet. Kyle Dewil kwam zo in de basis en Robin Ausloos schoof door naar de 6 positie.  Quentin Houart scoorde de0-1 gevolgd door een snelle gelijkmaker. Een kwartier voor affluiten kon Vangoethem de brouwers op winst schieten en die voorsprong bleef behouden. SCOH heeft dus 8 op 15, verloor slechts 1 keer, en nestelt zich samen met Haasrode en Wommersom op plaats 5. We mogen dus spreken van een geslaagde opening van het seizoen. Proficiat mannen !!!

SCOH B pakte op het hellend vlak van Neervelp de volle buit. Het begin was aarzelend en de thuisploeg kreeg de eerste grote kans maar miste die. Tomaz Thys van den Audenaerde kon rond het kwartier Hoegaarden op voorsprong brengen en op het halfuur kon kapitein Michou de score verdubbelen. Vlak voor rusten dikten Jeremy Cambier en Maarten Ipers nog aan tot 0-4. Na de rust kwamen de brouwers niet meer inde problemen en Biscompte en Rock zorgden voor de 0-5 en 0-6.

6 op 6 voor de mannen van Waeytens en 6 op 12 in totaliteit. Ook voor hen is de competitie goed begonnen want in de eerste 2 partijen kregen ze minder dan verdiend. Doe zo verder jongens !! 

Oud Hoegaarden

Nieuws

Kalender Eerste Ploeg 2018-19

Kalender Tweede Ploeg 2018-19

Kalender Vets 2018-19

Wedstrijdverslagen

Archief

Evenementen

Sponsorblok

HOOFDSPONSOR

HOOFDSPONSOR JEUGD

Sponsor Worden?

Contacteer:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Jong Hoegaarden

Nieuws Jeugdwerking

Waarom Jong Hoegaarden?

Ik wil lid worden

Contact

Hoegaarden verjaart

Kalenders & Uitslagen 2018-19

Planning Socceronline

Volgende evenement

LUNCH 21/10/2018