Welkom op de officiële website van voetbalclub SC Hoegaarden-Outgaarden (KBVB stamnummer: 3264)

SCOH A - KFC BAAL 1-0

Tegen derde provincialer KFC Baal met oa Davy Carton in haar rangen kon SCOH A niet bekoren. Het won wel met 1-0 dankzij een treffer van de wederoptredende Bartholomé maar daarmee is alles gezegd. Veel balverlies, weinig kansen en vooral duelvoetbal waren de ingredienten van de avond. Vlotte combinaties waren zeldzaam. Trainer Michiels was absoluut niet tevreden. Verzachtende omstandigheden die mogelijks kunnen ingeroepen worden is de opeenstapeling van wedstrijden en trainingen maar anderzijds zijn we bijna een maand ver en moeten voetballers dit toch wel aankunnen. Onrustwekkend is bovendien ook het uitvallen van Vanvelthoven en Coenen met hopelijk lichte blessures. De Man, Nijs en Polfliet waren nog afwezig.

Donderdag om 19u30 speelt de A kern tegen Boutersem, ook een ploeg uit derde, en hopelijk zien we dan toch wat verbetering.

KAC BETEKOM B - SCOH B 1-0

De tweede ploeg verloor haar oefenmatch in en tegen Betekom pas in de laatste minuut toen een hoekschop in doel kon worden verlengd. De thuisploeg, meestal top 5 in 4de, was wel de betere ploeg maar onze jongens verdedigden zich kranig met een goede doelman Sergeys als uitblinker en kregen ook enkele mogelijkheden. Trainer Waeytens was niet ontevreden en loofde de inzet van zijn jongens die zich na de toch wel aangekomen 9-0 van afgelopen zaterdag tegen Bekkevoort goed herpakte.

Zaterdag speelt onze B kern haar derde wedstrijd voor de Beker van Brabant, tegen Jandrain en dit voor het eerst op de site te Outgaarden, wat hun thuishaven zal zijn. Aftrap om 18u30.

Oud Hoegaarden

Nieuws

Kalender Eerste Ploeg 2018-19

Kalender Tweede Ploeg 2018-19

Kalender Vets 2018-19

Wedstrijdverslagen

Archief

Evenementen

Sponsorblok

HOOFDSPONSOR

HOOFDSPONSOR JEUGD

Sponsor Worden?

Contacteer:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Jong Hoegaarden

Nieuws Jeugdwerking

Waarom Jong Hoegaarden?

Ik wil lid worden

Contact

Hoegaarden verjaart

Kalenders & Uitslagen 2018-19

Planning Socceronline

Volgende evenement