Welkom op de officiële website van voetbalclub SC Hoegaarden-Outgaarden (KBVB stamnummer: 3264)

Onze eerste ploeg trad om 16u aan tegen Wavre Limal. Zonder Polfliet, Bartholomé, De Man speelden onze jongens 1-1 gelijk. In de eerste helft ging het goed op en neer en de eerste kansen waren voor de brouwers. Vangoethem en Willekens konden net niet afronden. Na 25 min werd een mistasten van de Hoegaardiers cash afgestraft 1-0. Gert-Jan Van Velthoven kreeg nog een halve kans en ook Yoni vangoethem was er dichtbij maar het bleef 1-0 voor de thuisploeg.

De tweede helft domineerden de groenwitten bijna doorlopend. Hun ijver werd beloond toen Jurge Wauters op aangeven van Vanvelthoven de bordjes gelijk deed hangen. JM Simon kreeg nog een goede kans op de 2-1 maar de waverse prijsschutter schoot voorlangs. Ook de ingevallen Biscompte kreeg voor SCOH nog een mogelijkheid maar hij besloot op de doelman. Zo bleef het 1-1 na een goede wedstrijd van onze A ploeg. In het strafschopnemen waren we net wat sterker dan de thuisploeg 3-4 dus hebben we ons eerste mini-zegentje van het seizoen beet. Een goede afsluiter na de naar verluidt leuke stage in Valkenswaard.

Deze week staan er 2 oefenduels op het programma. Dinsdag en donderdag ontvangen we respectievelijk Baal en Verbr Boutersem.

Oud Hoegaarden

Nieuws

Kalender Eerste Ploeg 2018-19

Kalender Tweede Ploeg 2018-19

Kalender Vets 2018-19

Wedstrijdverslagen

Archief

Evenementen

Sponsorblok

HOOFDSPONSOR

HOOFDSPONSOR JEUGD

Sponsor Worden?

Contacteer:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Jong Hoegaarden

Nieuws Jeugdwerking

Waarom Jong Hoegaarden?

Ik wil lid worden

Contact

Hoegaarden verjaart

Kalenders & Uitslagen 2018-19

Planning Socceronline

Volgende evenement