Welkom op de officiële website van voetbalclub SC Hoegaarden-Outgaarden (KBVB stamnummer: 3264)

We hadden er weer opnieuw goeie moed in na de prestatie van vorige zondag in Meerbeek en de manier waarop we daar de volle pot pakten, met tomeloze inzet en een ferme organisatie.

Vandaag krijgt de organisatie van onze coach al direct een ferme knauw als in ons verdedigend compartiment “slot op de deur” Steven Vanleene even voor het wedstrijdbegin wegens ziekte verstek laat gaan...

White star komt “au grand complet” aan de aftrap, analyst Tom Soetaers incluis... zijn zij al hersteld van hun opdoffer van vorige week of kunnen wij op ons elan doorgaan... De aanvangsminuten geven daarover geen uitsluitsel, doelkansen aan beide kanten, een open wedstrijd en ploegen die laten voetballen, zo zien we het graag !

SCOH is het eerst aan het feest, een “rush” van Geeke, zijn “cross” naar Yoni en diens gemeten terugleggen op Janis ... 1-0 !

Op dat moment had de score ook al hoger kunnen oplopen maar het gemors met kansen aan beide kanten en de gevatte tussenkomsten van Jurgen en Stany hielden het kleinste verschil tot de appelsientjes op het bord !

De tweede speelhelft geeft aanvankelijk hetzelfde spelbeeld alhoewel Wommersom meer en meer het balbezit voor zich opeist, Soetaers dropt een paar vrijschoppen en hoekschoppen gemeten in de zone van de waarheid... Als de vermoeidheid en een beetje concentratieverlies opduikt bij de bierbrouwers zijn de “ouwe ratten” bij White Star er als de kippen bij om de luttele geboden kansen te verzilveren...

Een zoveelste strakke hoekschop van Soetaers, het professionele onopgemerkte duwtje van Lanvu in de rug van zijn bewaker en het staat opnieuw gelijk: met een fraai kopbaldoelpunt brengt hij Wommersom terug en dikt zijn persoonlijke score SCOH – Lanvu aan tot 0-4 (hij scoorde ook de drie goals thuis...).

Het is dezelfde Lanvu die binnen een tijdspanne van zes minuten ons helemaal de das omdoet, met een kopie van zijn drie goals uit de heenronde bezorgt hij niet helemaal verdiend de volle buit aan White Star en brengt daarmee zijn totaalscore SCOH-Lanvu op 0-5 !

Er zat vandaag misschien meer in, het zat niet mee, wij speelden voor wat we waard waren, gaven blijk van weeral heel veel inzet, maar werden door “uitgekookte ervaren rotten in 't vak” op onze waarde geklopt...

Bjorn, die wat vroeger dan gepland de kleedkamer opzocht, liet later op de dag, via sociale media, nog weten dat hij zijn aantreden bij de Hoegaardiers voor bekeken houdt... Bedankt Bjorn , voor alles, het ga je goed bij je nieuwe club !

Na het verlies van vandaag hebben we ons lot nog altijd  in eigen handen, met deze inzet en een beetje “luck” moeten we ons zeker kunnen redden !

Volgende week rusten we, tijd te over om ons in de zaak vast te bijten, succes boys !

Oud Hoegaarden

Nieuws

Kalender Eerste Ploeg 2018-19

Kalender Tweede Ploeg 2018-19

Kalender Vets 2018-19

Wedstrijdverslagen

Archief

Evenementen

Sponsorblok

HOOFDSPONSOR

HOOFDSPONSOR JEUGD

Sponsor Worden?

Contacteer:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Jong Hoegaarden

Nieuws Jeugdwerking

Waarom Jong Hoegaarden?

Ik wil lid worden

Contact

Hoegaarden verjaart

Kalenders & Uitslagen 2018-19

Planning Socceronline

Volgende evenement