Welkom op de officiële website van voetbalclub SC Hoegaarden-Outgaarden (KBVB stamnummer: 3264)

Voor heel wat kijklustigen startte FC Binkom tegen een fel verzwakt SCOH met een waar - mogelijks op het duitse leger geinspirireerd - Blitzoffensief. Wij konden slechts even de Binkomse aanvallen afweren maar na 27 minuten hadden 3 raketten doel getroffen. De Hoegaardense weerstand was opgerold en een droge keiharde 0-3 prijkte op het bord dankzij treffers van Vranckx (2x) en Quinten.
 
Toen het spreekwoordelijk kalf al verdonken was kwamen onze jongens onder de druk uit. Dries De Smet plaatste  een vrije trap tegen de kruising en de al dan niet ijdele hoop op een mogelijke heropleving werd ons ook niet gegund.
 
In de tweede helft bleef Binkom scherp controleren. SCOH probeerde het tij te keren, maar driewerf helaas. In het slot liepen we nog op 2 dodelijke counters en werd het een zware 0-5 nederlaag. Is daarmee de bodem van de kelk bereikt? Laat ons hopen !
 
Volgende week recupereren we 7 jongens en hopelijk kunnen we in Meerbeek eindelijk uit die "verdomde hoek" - waar de klappen ons welig om de oren vliegen - kruipen.
 
Heel voetbalminnend Hoegaarden moet nu recht staan. Spelers, trainers, bestuursleden, supporters laat ons allen samen werken, vechten en knokken.
Spelers, toon fierheid, eergevoel en vergeet voor één keer niet dat je speelt in een schitterende club, in een schitterende reeks en voor schitterende supporters !
 
"Over ons lijk" zal de strijdkreet moeten worden. Come on jongens, jullie zijn veel te goed om onderaan te staan. Be warriors , become heroes !  

Oud Hoegaarden

Nieuws

Kalender Eerste Ploeg 2018-19

Kalender Tweede Ploeg 2018-19

Kalender Vets 2018-19

Wedstrijdverslagen

Archief

Evenementen

Sponsorblok

HOOFDSPONSOR

HOOFDSPONSOR JEUGD

Sponsor Worden?

Contacteer:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Jong Hoegaarden

Nieuws Jeugdwerking

Waarom Jong Hoegaarden?

Ik wil lid worden

Contact

Hoegaarden verjaart

Kalenders & Uitslagen 2018-19

Planning Socceronline

Volgende evenement