Ik wil lid worden van Jong Hoegaarden

 

Er zijn heel wat mogelijkheden om spelers aan te sluiten. Als je nog niet bent aangesloten bij een voetbalclub dan is lid worden van Jong Hoegaarden vrij eenvoudig. Ben je wel al aangesloten bij een andere voetbalclub dienen er bepaalde administratieve procedures en wettelijke artikels gevolgd te worden. Welke aansluitingsvorm in aanmerking komt, hangt onder meer af van de leeftijd, het contract van de speler en de afdeling van de club. Meer info hierover vindt u op www.belgianfootball.be/nl/hoe-spelers-aansluiten. Indien je reeds aangesloten bent bij een andere club, neem je best contact op met onze secretaris Roel Heyvaert (0495/43.68.39 – This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) die de te volgen procedure kan toelichten.

Als je wenst lid te worden van Jong Hoegaarden, neem je contact op met de jeugdcoördinator van je leeftijdscategorie (http://www.scoh.be/organisatie/jeugdbestuur).

Tot en met de leeftijdscategorie U9 en na deelname aan minimaal drie vrijblijvende testtrainingen tijdens de instapmomenten, kan de ouder/speler beslissen om zich aan te sluiten bij Jong Hoegaarden. De jeugdcoördinator beslist of de speler start in de regionale of provinciale competitie i.f.v. de kwaliteit van de speler en de beschikbare plaatsen.

Vanaf de leeftijdscategorie van U10 wordt de speler beoordeeld na minimaal 3 testtrainingen tijdens de instapmomenten. I.f.v. de beoordeling en de beschikbare plaatsen wordt de speler al of niet aangesloten als jeugdspeler. Indien de speler in aanmerking komt als nieuw clublid, is het de jeugdcoördinator die beslist in welke competitie (regionaal of provinciaal) de speler start.

Per seizoen zijn er drie geplande instapmomenten (met uitzondering van hiaten binnen een spelerskern en bij de U6/U7). Buiten deze instapmomenten is deelname aan trainingen en wedstrijden niet gegarandeerd.

Indien de speler niet weerhouden wordt als nieuw clublid (bij gebrek aan plaats of noodzakelijke kwaliteiten), mag de speler zich opnieuw aanbieden bij één van de volgende instapmomenten.

 • Instapmoment 1 : start seizoen tot uiterlijk 30/09
 • Instapmoment 2 : winterstop (van 15/12 tot 15/01)
 • Instapmoment 3 : Talentdag (22/04/2017 - 10u00)


Opmerkingen :

 • Er wordt voorrang gegeven aan spelers uit Groot Hoegaarden;
 • Jeugdspelers (aangesloten of nieuwe) kunnen steeds geweigerd worden door het jeugdbestuur op basis van onvoldoende aanwezigheid & engagement;

 

Door de betaling van het lidgeld en op voorwaarde dat de speler volgens de reglementen van de KBVB als jeugdspeler kan worden beschouwd, is men lid van Jong Hoegaarden. Door dit lidmaatschap zijn zowel de spelers, maar ook hun ouders onderworpen aan het huishoudelijk reglement van Jong Hoegaarden. Niet-naleving van dit huisreglement door ouders of spelers kan leiden tot opzegging door de club van het lidmaatschap.

Lidgeld wordt niet terugbetaald indien de samenwerking door de speler/ouder tijdens het seizoen wordt stopgezet. Indien de club de samenwerking stopzet wordt het lidgeld terugbetaald pro-rata het aantal maanden dat er niet meer werd deelgenomen aan wedstrijden/trainingen tijdens het lopende seizoen.

Aansluiten gebeurt digitaal. Eén ouder moet tekenen met zijn of haar identiteitskaart (dus PIN CODE kennen), en we hebben ook de identiteitskaart van de speler nodig indien die ouder dan 12 jaar is. Aansluiten duurt maar een paar minuten en gebeurt op het secretariaat. Aansluiten gebeurt op basis van de inlichtingenfiche (zie hieronder).

Er is maar plaats voor 300 spelers. Niet aarzelen dus.

 

Inlichtingenfiche

Mogen wij u vragen om de onderstaande inlichtingenfiche in te vullen:

 

Infobrochures

 

Leeftijdscategorieën

De competitie wordt gespeeld volgens geboortejaar (Voetbalseizoen 2017-18):
U6: geboortejaar 2012
U7: geboortejaar 2011
U8: geboortejaar 2010
U9: geboortejaar 2009
U10: geboortejaar 2008
U11: geboortejaar 2007
U12: geboortejaar 2006
U13: geboortejaar 2005
U15: geboortejaar 2003/04
U17: geboortejaar 2001/02

 

Lidgelden

Het lidgeld voor 2017-18 bedraagt:

 • Van U6 tot U13: 200 euro betaald voor 01/07/2017
 • Van U15 tot U17: 225 euro betaald voor 01/07/2017

De lidgelden worden automatisch met 20 euro verhoogd indien niet betaald voor 01/07/2017.

 • Korting tweede kind: 25 euro
 • Korting vanaf derde kind: 50 euro / kind

De lidgelden moeten worden overgeschreven voor 30 juni 2017 met vermelding van de naam en de ploeg op rekening:

IBAN: BE35 7510 0181 3637

BIC:  AXABBE22

 

Een overschrijvingsformulier vindt u hier.

 

Kledijpakket

 

Deelname aan wedstrijden en trainingen is pas mogelijk na betaling van het lidgeld. Nieuwe leden dienen naast het lidgeld ook te betalen voor het kledijpakket van de club (clubtraining en reversible top). Alle jeugdspelers dienen te allen tijde te beschikken over geschikte clubkledij (clubtraining en rerversible top). Het is de verantwoordelijkheid van de ouder/speler om tijdig versleten of te klein geworden clubkledij te vervangen.

Het verplichte kledijpakket kan gepast worden in onze kantine op onderstaande pasdagen. De bestelling en betaling van het kledijpakket dient te gebeuren door de ouder via de Clubshop.

 • Dinsdag 01/08 van 17u30 tot 20u00
 • Zaterdag 26/08 van 10u00 tot 12u00

De prijs van het totale pakket bedraagt+/- 60 euro.

 

 

Wat krijg je voor dat lidgeld?

Voor dat geld krijg je:

 • een trainingsbal
 • 25% korting op aankoop kleding via de online clubshop
 • een consumptie bij elke thuismatch
 • de aansluitingskosten en verzekering bij de Koninklijke Belgische Voetbalbond
 • gratis toegang tot alle wedstrijden van de eerste ploegen
 • trainingen en thuiswedstrijden op een recent nieuw kunstgrasveld met LED verlichting dat behoort tot één van de beste uit de provincie. Hierdoor worden afgelastingen tot een minimum beperkt
 • trainingen en thuiswedstrijden op een heraangelegd natuurgrasveld
 • Gebruik van de sporthal en kleedkamers indien noodzakelijk
 • kwaliteitsvolle trainingen (twee tot drie trainingen per week) in een kwalitatieve, kindvriendelijke en professionele club (2** Provinciaal label op de audit van FootPass) door gemotiveerde en gediplomeerde trainers
 • Deelname aan competitiewedstrijden op het sportieve niveau (provinciaal of regionaal) dat optimaal aansluit bij de mogelijkheden van elke speler voor een zo groot mogelijk spelplezier.
 • Kwaliteitsvolle opleiding met doorgroeimogelijkheden (actief rotatiesysteem)
 • Mogelijkheid tot deelname aan jeugdtornooien
 • Familiedag
 • Een bezoek van de Sint/snoepzak

 

Waar wordt het lidgeld aan besteed?

 

Terugbetaling ziekenfonds

Diverse ziekenfondsen betalen een deel van het lidgeld terug. Gelieve het document van uw ziekenfonds zo volledig mogelijk in te vullen. Laat het daarna tekenen door iemand van het bestuur van jouw club (zie documenten).

 

Oud Hoegaarden

Nieuws

Kalender & Uitslagen A-kern

Kalender & Uitslagen B-kern

Kalender & Uitslagen Vets

Wedstrijdverslagen

Archief

Evenementen

Sponsorblok

HOOFDSPONSOR

HOOFDSPONSOR JEUGD

Sponsor Worden?

Contacteer:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Jong Hoegaarden

Waarom Jong Hoegaarden?

Ik wil lid worden

Contact

Hoegaarden verjaart

Kalenders & Uitslagen 2017-18

Weekplanning Wedstrijden Socceronline

Planning Socceronline

Volgende evenement


Trappistenavond Jong Hoegaarden
vrijdag 23 februari 2018