Welkom op de officiële website van voetbalclub SC Hoegaarden-Outgaarden (KBVB stamnummer: 3264)

Na het verlies in de eerste eindrondewedstrijd tegen Sp Brussel moeten onze jongens winnen van KSK Kampenhout willen ze nog een kans hebben op een vervolg.

Winnen alleen is niet genoeg, we moeten zelfs winnen met 3 doelpunten verschil. Evident is anders maar voetbal blijft voetbal. Onze jongens zijn er op gebrand om nog een laatste keer alles op alles te zetten om het seizoen op zijn minst mooi af te sluiten. Wat er dan uit de bus komt zien we wel.

De tegenstander is er eentje van formaat. KSK Kampenhout is een club met traditie en ambitie. Bovendien is het een team dat net weinig laat scoren, dus het wordt voor onze spitsen een ware uitdaging om wat gaatjes in de afweer te vinden en af te straffen.

Trainer Michiels kan behoudens doelman De Windt op alle spelers rekenen. Gisteren trainde onze mannen nog eens als voorbereiding en ze waren goed bij schot. Hopelijk is dat een gunstig voorteken. 

Om onze trouwe supporters te bedanken voor de permanente steun en trouw dit seizoen mogen ze gratis binnen. We hebben wel graag dat ze in een groene outfit naar de match komen. samen met de aanwezige jeugd maken we er sowieso een leuke namiddag van en hopen we dat onze eerste ploeg wat extra glans geeft aan het mooie seizoen.