Welkom op de officiële website van voetbalclub SC Hoegaarden-Outgaarden (KBVB stamnummer: 3264)

Donderdagavond waren de jongens van Trainer Michiels te gast bij SK Herent (3de prov). Herent tuimelde vorig seizoen op de laatste speeldag nog uit 2de B en probeert met voornameijk jonge talenten terug te timmeren aan de weg naar boven. SCOH trad aan zonder De Man, Vanvelthoven, Pierreux en Bartholomé die allen een aparte training afwerkten met kine Vancotthem. Jens Polfliet, die in het begin van de week last had op training,  nam plaats op de bank en viel 45 min goed in. Gert-Jan Coenen die vorige zondag moest afzeggen wegens wat last hernam eveneens een helft. Alexander Pierreux die een 2 tal weken out was, was ook weer van de partij.

De brouwers wonnen een pittige oefenmatch met 0-2 dankzij 2 treffers van Robin Willekens in de eerste helft. Trainer Michiels was gezien de omstandigheden vrij tevreden over de prestatie van zijn manschappen. Vooral de eerste helft kon hem bekoren.

Zondag spelen de brouwers hun laatste vioorbereidingsmatch. Voor de Beker van Brabant zijn we te gast bij reeksgenoot FC Binkom (16u)