Welkom op de officiële website van voetbalclub SC Hoegaarden-Outgaarden (KBVB stamnummer: 3264)

De transferperiode is zoals steeds weeral een hele tijd aan de gang in de provinciale reeksen. De sportieve cel van SCOH gaat niet mee in de steeds snellere transferacties en weigert resoluut voor de winterbreak spelers aan te trekken. Uiteraard zitten we niet stil en werken we geleidelijk aan de uitbouw van de A en B kern voor volgend seizoen. De aandachtspunten die vooral in acht genomen worden zijn de volgende:

1. Verbreding van de kern, want dit jaar  - tengevolge van tegenslagen- zaten we te krap

2. Verjonging die stelselmatig doorgevoerd wordt.

3. Lokale verankering: Spelers uit de nabijheid van Hoegaarden hebben een streepje voor

4. Goesting hebben om bij SCOH te spelen. Een club met structuur, een visie en een gezonde ambitie.

 

Vorige week bereikte Sport.Verantw. Siegi Hendrickx een akkoord met de 23 jarige Niels Bamps, speler van VW Hakendover (3de prov),  met de 25 jarige Jeroen Haccour (Doelman van Sparta Kumtich Tienen).en met de 20 jarige Andy Hermans (Toek. Bunsbeek)

Niels Bamps is een aanvallend ingestelde speler met polyvalente mogelijkheden (7-9-11) maar ook de backposities zijn alternatieven. Bamps is snel, heeft roots uit Hoegaarden en is een jeugdvriend van "onze" Robin Ausloos waar hij samen in Houtem mee speelde. Niels wou bijzonder graag naar SCOH komen en een stapje hogerop zetten. Enkele jaren geleden kwam hij uit voor WS Wommersom en proefde dus al van 2de prov.  Voor de supporters uit Hoegaarden geven we nog mee dat de vroegere Bakkerij Bamps  (rechtover het Mariadal) uitgebaat werd door zijn grootouders.

Jeroen Haccour is zoals gezegd een doelman en komt over van 3de provincialer Sparta Kumtich-Tienen waar hij ondertussen 2 seizoenen de dienst uit maakt. Jeroen heeft zijn roots in  Meldert en speelde ook voor de club uit de Hoegaardense deelgemeente, RC Meldert. Haccour komt het doelmannenkorps van SCOH dus vervoegen en dus werpt zich meteen de vraag op wat de plannen van huidige doelman en clubicoon Wim De Windt zijn. Wim speelt al 10 seizoenen bij de brouwers en gaf te kennen het volgend jaar wat rustiger aan te pakken omwille van een nieuwe beroepsopportuniteit. Wim blijft vermoedelijk wel bij SCOH maar dient zijn sportieve toekomst nog te bespreken bij de technische staf. De toekomstplannen van de andere SCOH keepers Jurgen Sergeys, David Tercalavres en nieuwkomer Lars Foucart zijn nog niet besproken. 

Andy Hermans tenslotte is een jonge beloftevolle linkerflankspeler die momenteel mee het mooie weer maakt bij Toekomst Bunsbeek, dat samen met Kortenaken bovenaan 4de H prijkt. Andy is een technische linkerpoot die voornamelijk de linkerflank (op de nr 5 en de nr 11) bestrijkt. Hermans had ook nog aanbiedingen van andere clubs uit 2de en 3de maar koos resoluut voor SCOH waar hij hoopt door te breken op een hoger niveau.

We wensen Niels, Jeroen en Andy van harte welkom bij onze club en  hopen dat ze bijzonder veel succes en plezier mogen beleven bij SCOH.

Oud Hoegaarden

Nieuws

Kalender Eerste Ploeg 2018-19

Kalender Tweede Ploeg 2018-19

Kalender Vets 2018-19

Wedstrijdverslagen

Archief

Evenementen

Sponsorblok

HOOFDSPONSOR

HOOFDSPONSOR JEUGD

Sponsor Worden?

Contacteer:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Jong Hoegaarden

Nieuws Jeugdwerking

Waarom Jong Hoegaarden?

Ik wil lid worden

Contact

Hoegaarden verjaart

Kalenders & Uitslagen 2018-19

Planning Socceronline

Volgende evenement