Welkom op de officiële website van voetbalclub SC Hoegaarden-Outgaarden (KBVB stamnummer: 3264)

Eén wedstrijd voor het einde is alles beslist in 2de provinciale B. Voor SCOH is het schip op plaats 6 gestrand, waar we gezien de omstandigheden (talrijke blessures) niet ontevreden mee zijn.  .

DE TITEL: Sinds gisteren mag HO Veltem zich de kampioen noemen en niemand die zal zeggen dat het onverdiend is. Veltem heerste van dag 1 tot het einde en is de meer dan verdiende kampioen 2015-2016.

Wij wensen via deze weg, de spelers, de technische staf en het bestuur van HO Veltem, te feliciteren met hun huzarenstukje en wensen hen bijkomend heel veel succes toe in eerste provinciale. 

EINDRONDE: De eindrondedeelnemers uit 2de prov B zijn SC Aarschot, VC Bekkevoort (straf in hun eerste jaar in 2de !!) en RC Butsel. Wij wensen deze ploegen ook een dikke proficiat met hun eindrondeticket en veel succes toe in de eindronde.

DEGRADANTEN: Ook de dalers uit 2de prov B zijn gekend. Van FC Rillaar sport was het al langer geweten dat ze naar 3de zakken, maar sinds gisteren is ook SMS Lubbeek zeker van degradatie  Het bestuur van Rillaar had een degradatie wellicht ingecalculeerd veronderstellen we, maar vooral bij SMS Lubbeek moet dit hard aankomen. Ook wij vinden hun degradatie jammer want er lopen ginds toch enkele oud bekenden van Hoegaarden rond. SCOH wenst beide clubs veel sterkte en hoopt dat ze na deze opdoffer de moed vinden om terug te knokken. Een mindere periode is soms heilzaam naar de toekomst toe !

Oud Hoegaarden

Nieuws

Kalender & Uitslagen A-kern

Kalender & Uitslagen B-kern

Kalender & Uitslagen Vets

Wedstrijdverslagen

Archief

Evenementen

Sponsorblok

HOOFDSPONSOR

HOOFDSPONSOR JEUGD

Sponsor Worden?

Contacteer:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Jong Hoegaarden

Nieuws Jeugdwerking

Waarom Jong Hoegaarden?

Ik wil lid worden

Contact

Hoegaarden verjaart

Kalenders & Uitslagen 2017-18

Planning Socceronline

Volgende evenement

Zaterdag 12 & Zondag 13 mei