Welkom op de officiële website van voetbalclub SC Hoegaarden-Outgaarden (KBVB stamnummer: 3264)

Met als inzet de zesde plaats in de rangschikking gaan we vandaag de wei in tegen Bertem-Leefdaal en ondanks Paris-Roubaix is er toch wat volk komen opdagen op deze mooie lentedag . Janis Bartolomé, GJ Coenen en Jurge Wauters gekwetst of geschorst, ontrbreken.

SCOH start snedig, want de supporters die met de koers wat langer voor TV hingen, missen zelfs de openingstreffer, Tom Soetaers onderschept en stuurt Quentin Huart de lijn af, de voorzet van Quentin wordt door de bezoekende doelman verkeerd ingeschat en Koen Nicolaes mag ongehinderd inkoppen .

De brouwers dicteren het spel en nog voor de appelsientjes zet Koen Nicolaes de Hoegaardse schaapjes al het droge met een zuivere hattrick: bij de 2-0 dolt hij de bezoekende verdediging op een hoopje, de 3-0 net hij mooi met het hoofd na hoekschop van Tom Soetaers.

Bertem-Leefdaal begint heftiger aan de tweede helft, wij zakken wat in en we laten de bezoekers in het spel komen, het resulteert al snel in de 3-1 via Lauwens en een paar keer ontsnappen we zelfs maar nipt aan de aansluitingstreffer.

Toch blijven de brouwers gemakkelijk overeind en Robbie Dumoulin bezegelt definitief het lot van de bezoekers met de 4-1.

Even voor affluiten, als bij ons de concentratie al een beetje zoek is, kan Buttiens voor Bertem-Leefdaal de pil nog wat verzachten, 4-2 maar de Hoegaardiers hebben plaats zes veilig gesteld !

Proficiat boys, we hebben genoten. Zondag trekken we voor een rasechte derby naar Vissenaken aan de Velpe, aftrap 16.00 uur !

Met Omar, Makke en Simon zien we er een paar oude bekenden terug en we gaan er opnieuw voor de driepunter !

Molenbeek- SCOH B : 2-0

De mannen van Lambert verloren gisteren met 2-0 van Molenbeek. De B boys voetbalden aardig maar in de zone van de waarheid waren ze nooit gevaarlijk. De thuisploeg had enkele mogelijkheden voor rust maar doelman Tercalavres redde de meubelen voor de brouwers waardoor het 0-0 bij de rust was.

Ook in de 2de helft was het betere combinatiespel opnieuw voor Hoegaarden maar tot een kans kwam het niet. De thuisploeg kreeg die wel en verzilverde er ééntje halfweg. Vlak voor tijd konden ze de verlossende 2-0 maken. Geen slechte wedstrijd van SCOH B maar de eerlijkheid gebeidt ons te zeggen dat op basis van de kansen de Molenbeekenaars verdiend het laken naar zich toe trokken.

Oud Hoegaarden

Nieuws

Kalender Eerste Ploeg 2018-19

Kalender Tweede Ploeg 2018-19

Kalender Vets 2018-19

Wedstrijdverslagen

Archief

Evenementen

Sponsorblok

HOOFDSPONSOR

HOOFDSPONSOR JEUGD

Sponsor Worden?

Contacteer:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Jong Hoegaarden

Nieuws Jeugdwerking

Waarom Jong Hoegaarden?

Ik wil lid worden

Contact

Hoegaarden verjaart

Kalenders & Uitslagen 2018-19

Planning Socceronline

Volgende evenement

LUNCH 11/11/2018