Welkom op de officiële website van voetbalclub SC Hoegaarden-Outgaarden (KBVB stamnummer: 3264)

 

Ars Oplinter -SCOH A 1-1

Voor de derby van de Getevallei op deze prachtige lentedag zijn we met velen naar Oplinter afgezakt, de thuisjongens verkeren hier nog in puntennood.

De brouwers nemen de beste start maar verknoeien de ene mogelijkheid na de andere en een paar keer staat ook thuisdoelman Conard prachtig te keepen. Toch scoort Oplinter eerst en we geven  zelf de aanzet : balverlies en we sturen onoordeelkundig thuisspeler Aktas alleen op onze doelman af , het staat zo maar 1-0. Ondanks de talrijke opgelegde kansen kunnen we voor de appelsientjes niets meer klaren, Oplinter rust met een meer dan gevleide voorsprong na een toch wel povere partij voetbal.

Ook na de herneming is er niet veel te beleven, G-J Van Velthoven kopt nog wel de 1-1 op het bord maar verder geraken we niet en doelman Conard pakt volgens omstaanders hier vandaag ook nog “de match van zijn leven”. Onze goalie Wim De Windt verhindert verlies op een kopbal van Pira en G.J. Coenen wordt ook nog rood “aangenaaid”.

Al bij al een zwakke vertoning, “het was mooi weer en de zon scheen”, daarin hebben we vandaag onze troost dan maar gezocht. Zondag komt Bertem-Leefdaal, na vijf uitwedstrijden spelen we opnieuw thuis en kunnen we ons van de zesde plaats verzekeren, succes !

 

Oud Hoegaarden

Nieuws

Kalender Eerste Ploeg 2018-19

Kalender Tweede Ploeg 2018-19

Kalender Vets 2018-19

Wedstrijdverslagen

Archief

Evenementen

Sponsorblok

HOOFDSPONSOR

HOOFDSPONSOR JEUGD

Sponsor Worden?

Contacteer:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Jong Hoegaarden

Nieuws Jeugdwerking

Waarom Jong Hoegaarden?

Ik wil lid worden

Contact

Hoegaarden verjaart

Kalenders & Uitslagen 2018-19

Planning Socceronline

Volgende evenement