Welkom op de officiële website van voetbalclub SC Hoegaarden-Outgaarden (KBVB stamnummer: 3264)

SCOH A - Meerbeek (Hoeg, zondag 15u)

De maand januari is gelukkig door want die bracht ons maar weinig "voetbalvreugde". Twee wedstrijden werden verloren (thuis tegen Veltem en Haasrode) en twee wedstrijden werden afgelast (Lubbeek uit en afgelopen zondag Rillaar uit). Concreet vertaalt de maand januari zich dus in nul punten, weliswaar op 6 en niet op de voorziene 12 en hebben we de 2 inhaalwedstrijden tegoed. Nu door die nihil oogst zakten we serieus weg naar een gedeelde 11de plaats  in het klassement  We moeten en mogen niet panikeren want dat is de slechtste raadgever maar puntengewin zou het Hoegaardense huishouden toch wat rust geven.

Zondag - onder voorbehoud van geen zware onweders, overstromingen, sneeuwlawines, aardverschuivingen en tsunami's - ontvangen we Meerbeek en een nieuwe thuisnederlaag kan niet meer de bedoeling zijn. In de heenronde verloren de brouwers ongelukkig in Meerbeek met 3-2 nadat ze echter op voorsprong waren gekomen. Meerbeek was toen ook de ploeg in vorm want  schoot als een komeet uit de startblokken dit seizoen. Na die geweldige start ging het hen net zoals onze groenwitten minder voor de wind en waren ook zij wisselvallig. Toch blijft het opletten voor de blauw-blauwen want twee weken geleden gingen ze ploeg in vorm Binkom in eigen huis met 0-4 kloppen. Onze jongens zullen, clichégewijs, een goede wedstrijd moeten spelen willen ze niet in het Meerbeekse mes lopen. Hopelijk hebben ze voldoende trainingsarbeid waardoor ze fysisch , door te weinig wedstrijdritme, niet in de problemen komen. We duimen en hopen dat dame fortuna ons toch eens goed gezind mag zijn !

Halle VV - SCOH B (zondag , 15u)

De mannen van Lars Lambert hebben na de zege tegen Neerwinden het vertrouwen terug op peil gebracht. Dat was nodig en hopelijk kunnen ze het goede gevoel wat vasthouden. Zondag krijgen ze een hele mooie gelegenheid om voor het eerst dit seizoen twee keer op rij punten te winnen. Niet dat Halle VV, de ploeg waar ze zondag ontvangen worden, een hapklare brok is. Integendeel, Halle VV is een stugge moeilijk te ontwrichten ploeg die traditiegetrouw weer in de buik van 4de vertoeft, maar onmogelijk mag de opdracht ook niet zijn. Halle VV is een stevig geheel met enkele prima voetballers (nr 10 Sampermans bvb) maar ze behalen niet het niveau van pakweg Kortenaken of Bunsbeek. Een stevig blok vormen in Halle, scherp zijn op stilstaande fases en de bereidheid om voor elkaar door het vuur te gaan moeten de ingrediënten zijn voor kapitein Michou en zijn manschappen. Vorig seizoen behaalden onze jongens een felbevochten op karakter afgedwongen overwinning in Halle. Met een puntje aldaar zouden we al niet ontevreden zijn en heimelijk rekenen we misschien op een ministuntje.

Oud Hoegaarden

Nieuws

Kalender Eerste Ploeg 2018-19

Kalender Tweede Ploeg 2018-19

Kalender Vets 2018-19

Wedstrijdverslagen

Archief

Evenementen

Sponsorblok

HOOFDSPONSOR

HOOFDSPONSOR JEUGD

Sponsor Worden?

Contacteer:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Jong Hoegaarden

Nieuws Jeugdwerking

Waarom Jong Hoegaarden?

Ik wil lid worden

Contact

Hoegaarden verjaart

Kalenders & Uitslagen 2018-19

Planning Socceronline

Volgende evenement