Welkom op de officiële website van voetbalclub SC Hoegaarden-Outgaarden (KBVB stamnummer: 3264)

Onze eerste ploeg kwam vandaag niet in actie. De scheids van dienst laste de wedstrijd af omwille van een onbespeelbaar terrein wegens de felle regenval van de laatste dagen.

SCOH B - St Neerwinden 5-2

De B boys speelden wel op het A terrein van Hoegaarden. Zij bevestigden hun goede prestatie van vorige week in Orsmaal en namen vandaag vrij vlot de maat van St Neerwinden. De brouwers begonnen sterk en Regi Andries kon al snel een mooie aanval afronden 1-0. Neerwinden kon wat later echter gelijkmaken dankzij een fabelachtig doelpunt vanop 30 meter 1-1. SCOH leit de kopjes niet hangen en kapitein Michou Vandeput schoot rond de 37ste minuut een vrije trap rechtstreeks voorbij de bezoekende doelman 2-1.  Vlak voor de koffie kon Jeremy Cambier er zelfs 3-1 maken door beheerst de bal voorbij de goalie te plaatsen 3-1.

Na de rust behield SCOH B aanvankelijk de controle maar op het uur konden de bezoekers de 3-2 maken en even voor wat onrust zorgen. Doch de brouwers hielden het hoofd koel en toen Bjorn Mathei foutief gestopt werd in de 16 kon skipper Vandeput vanop de stip de 4-2 maken. Neerwinden zat op de kniën nu en Sven Omloop kon op aangeven van uitblinker Michou Vandeput de 5-2 eindstand op het bord knallen. Drie welverdiende punten die onze jongens hopelijk de moed geven op dit elan verder te gaan.

De eerste zege van 2016, en de eerste zege onder leiding van Coach Lars Lambert. Proficiat mannen, doe zo verder want.. zoals het spreekwoord zegt: "één zwaluw maakt de lente niet ", maar het is een mooie stap en geeft de bruger moed !!  Volgende week moeten onze jongens naar Halle VV waar het moeilijk doch niet onmogelijk is.

Oud Hoegaarden

Nieuws

Kalender Eerste Ploeg 2018-19

Kalender Tweede Ploeg 2018-19

Kalender Vets 2018-19

Wedstrijdverslagen

Archief

Evenementen

Sponsorblok

HOOFDSPONSOR

HOOFDSPONSOR JEUGD

Sponsor Worden?

Contacteer:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Jong Hoegaarden

Nieuws Jeugdwerking

Waarom Jong Hoegaarden?

Ik wil lid worden

Contact

Hoegaarden verjaart

Kalenders & Uitslagen 2018-19

Planning Socceronline

Volgende evenement