Welkom op de officiële website van voetbalclub SC Hoegaarden-Outgaarden (KBVB stamnummer: 3264)

De korte winterstop zit erop en SCOH A en B starten het komende weekend aan de terugronde. Het bestiuur en ook de supporters hopen uiteraard op wat meer zeges voor beide teams want laat ons eerlijk zijn, de heenronde bracht ons te weinig.

SCOH A - HO Veltem  (zondag 14u30)

Onze A ploeg krijgt zondag meteen een serieuze brok voor de kiezen want niemand minder dan leider HO Veltem komt op bezoek. Veltem sloot de heenronde af met een indrukwekkende 40 op 45 en ligt daardoor met 4 punten voorsprong op Aarschot in "pole position" voor de titel.

Het team van Coach Chris Vanhentenrijck is tegen de brouwers dus favoriet zondag maar het blijft een voetbalwedstrijd en een goed Hoegaarden moet het de Chocovit boys moeilijk kunnen maken. SCOH mist GertJan Vanvelthoven wegens een skivakantie maar kan verder op iedereen beroep doen. De heenwedstrijd werd door onze mannen verloren met 2-0, maar in de eerste helft was SCOH simpelweg beter dan Veltem, alleen kon het dat overwicht niet omzetten in doelpunten. Hopelijk lukt dat aanstaande zondag wel. Een zaak is zeker, Coach Kris Michiels legde er stevig de pees op tijdens de winterstop en dus moeten onze jongens klaar zijn voor 90 min strijd. Wij hopen op minstens 1 puntje waardoor de zware 1-6 tegen Aarschot deels uitgewreven kan worden en we 2016 inzetten met een positief gevoel.

SMS Lubbeek B - SCOH B (zaterdag 19u30)

De B boys starten zaterdagavond in Lubbeek waar het de wei in moet tegen het plaatselijk B elftal. In de heenwedstrijd gaven de mannen van Waeytens een wenkende zege in extremis uit handen en verloren zelfs nog met 2-3. Tijd voor revanche dus ! Hopelijk komt ook ons B elftal met vernieuwdee moet aan de aftrap.

 

 

Oud Hoegaarden

Nieuws

Kalender Eerste Ploeg 2018-19

Kalender Tweede Ploeg 2018-19

Kalender Vets 2018-19

Wedstrijdverslagen

Archief

Evenementen

Sponsorblok

HOOFDSPONSOR

HOOFDSPONSOR JEUGD

Sponsor Worden?

Contacteer:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Jong Hoegaarden

Nieuws Jeugdwerking

Waarom Jong Hoegaarden?

Ik wil lid worden

Contact

Hoegaarden verjaart

Kalenders & Uitslagen 2018-19

Planning Socceronline

Volgende evenement