Welkom op de officiële website van voetbalclub SC Hoegaarden-Outgaarden (KBVB stamnummer: 3264)

FC Averbode-Okselaar -SCOH A (zondag om 15u - Gemeentelijke sporthal Vorststraat  Averbode)

Zoals u gelezen hebt in het wedstrijdverslag gelden er geen excuses voor de blamage tegen FC Binkom van afgelopen zondag. Vooral de eerste helft was beneden alle peil. De betere 2de helft kwam te laat en gaf aan dat het niets met kwaliteit te maken heeft maar wel met drive en focus.

Een Wake up Call voor onze 1ste ploeg is nodig. Het is een understatement als we zeggen dat het beter moet. We vragen geen beterschap, neen we eisen het. Niet van één speler, neen van de ganse groep. Dit team presteert beneden haar niveau en dat moet anders. Het is een cliché - maar zoals de meeste clichés bevat ze ook de bittere waarheid- "het is tijd dat iedereen voor de spreekwoordelijke spiegel gaat staan en zich afvraagt of hij er alles aan doet".   Het antwoord zal bij velen vermoedelijk neen zijn ! Een ganse club is dagelijks, week in week uit bezig met alles rondom te organiseren, in ruil verwachten we onze eerste ploeg op volle sterkte. Een groep die er voor gaat en minstens doet wat van hen verwacht wordt. Meer mag, minder kan niet door de beugel. 

De opdracht zondag is duidelijk. Er moet iets geoogst worden in Averbode ! Het is tijd dat deze groep opstaat en eens een resultaat neerzet die de harten van onze supporters verwarmt. Averbode mag dan wel 18 op 18 hebben, die mannen hebben ook maar 2 benen en een hoofd.  Wie aan een rustige zondagnamiddag denkt mag thuis blijven. Enkel mannen met "baarden" en met "opgestroopte mouwen" hebben we nodig. Dat begint op training , week in week uit en dat vertaalt zich dan onvermijdelijk in punten.

De wedstrijd tegene Averbode -Okselaar is een mooie gelegenheid om ons te herpakken. De leiders verloren nog geen punt en het team van Coach en oud-bekende Carlo Lavigne walst als een pletwals door 2de B. Als ze zo verder doen stijgen ze terug naar eerste provinciale waar ze vorig sezoen uit degradeerden. De laatste tijd gaat het winnen echter wat minder vlot en ook zegt een oud sportgezegde: "Hoe langer je wint, hoe korter je bij de eerste nederlaag komt". Het is aan de brouwers om deze sportwijsheid te bevestigen. Succes

SCOH B - Atlas Linter (Hoegaarden, zondag 15u)

De B ploeg speelde zondag een goede wedstrijd op het veld van topper Waanrode. Onze jongens verloren wel , wat logisch was aangezien de talrijke afwezigen, maar ze verdedigden zich kranig en daar zijn we heel tevreden over. Voetbal is echter van permanente aard en dus is één goede prestatie niet genoeg. Nu zondag moeten onze jongens proberen te bevestigen en dit tegen Atlas Linter. Ook Atlas is een ploeg die bovenaan verwacht werd. Vorig jaar degradeerden ze in extremis uit 3de provinciale en die plaats willen ze wellicht snel terug innemen. Vorige zondag verloren de rood witten van RC Meldert en dus zullen ze tegen die andere Hoegaardse club geen steek meer willen laten vallen.  Onze jongens moeten dan ook gefocust aan de aftrap verschijnen en 90 min moeten knokken willen ze iets halen. B Boys let op. Atlas won tegen Orsmaal, speelde gelijk tegen Korbeek en Halle. Staar jullie niet blind op hun nederlaag tegen Meldert. Speel zondag eens met goesting, overgave en heel veel engagement en dan zit een resultaat er in .

Oud Hoegaarden

Nieuws

Kalender & Uitslagen A-kern

Kalender & Uitslagen B-kern

Kalender & Uitslagen Vets

Wedstrijdverslagen

Archief

Evenementen

Sponsorblok

HOOFDSPONSOR

HOOFDSPONSOR JEUGD

Sponsor Worden?

Contacteer:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Jong Hoegaarden

Nieuws Jeugdwerking

Waarom Jong Hoegaarden?

Ik wil lid worden

Contact

Hoegaarden verjaart

Kalenders & Uitslagen 2017-18

Planning Socceronline

Volgende evenement