Welkom op de officiële website van voetbalclub SC Hoegaarden-Outgaarden (KBVB stamnummer: 3264)

SCOH – F.C. Binkom 0-3

SCOH ontving voor haar derde thuiswedstrijd de voorlaatste in het klassement, FC Binkom met onder hen 2 ex SCOH spelers, Troy Vanderlinden en Robin Willekens. SCOH zelf diende het nog steeds te stellen zonder Doelman De Windt, Jens Polfliet, Hannes Claes en GJ Coenen. Goen was er wel terug bij en nam plaats op de bank.

In de eerste helft zagen we een  uitermate zwak en inspiratieloos SCOH dat van een vinnig en gemotiveerd F.C. Binkom.een serieuze tik  kreeg. Na amper twee wedstrijden heeft coach Bart Willems de Binkommenaren blijkbaar al opnieuw op de rails gezet.Met heel veel inzet lieten ze de Hoegaardiers amper in het stuk voorkomen. Een gemiste penalty door Soetaers diep in de eerste helft had nog voor de aansluitingstreffer kunnen zorgen, toen hadden Aykaç Durmus en Philip Vandoren de bezoekers echter al op een 0-2 voorsprong geschoten.

Na de pauze probeerden de brouwers nog iets terug te doen, maar ook voorin ontbeerden ze scherpte en menige kans werd de nek omgedraaid. Vanveklthoven kopte naast, Bartholomé trapte een huizenhoge kans even hoog over en enkele keren werd de bal op de lijn weggewerkt. Binkom verdedigde hun 0-2 met man en macht en op de counter gaf Vrankcx de groenwitten de doodsteek 0-3. Boeken toe !

Het was mooi weer, de zon scheen, daar hebben de Hoegaardensupporters het vandaag dan maar moeten mee doen. Dit SCOH kan en moet veel beter. Het is allemaal te vrijblijvend, te weinig. Misschien moeten ze terug bij de basis beginnen. Maximaal trainen, een groep vormen en alles geven op de wedstrijddag. Excuses tellen niet in het voetbal !  

Zondag trekken we naar de ongeslagen leider Averbode-Okselaar.. Hopelijk zorgen we daar voor een stunt, maar de inspiratie zal dan toch uit een ander vat moeten komen! Succes.

SK Waanrode - SCOH B 4-2

De B ploeg stond voor een schier onmogelijke taak op bezoek bij het sterke Waanrode. Coach Waeytens kon niet beschikken over de gekwetsten Matheï, Morren en Omloop. Thys vanden Audenaerde had werkverplichtingen en Le Roi en Debrouck waren opgeroepen bij het eerste elftal. Toch speelden onze jongens een puike partij. Zelfs nadat ze in de eerste minuut al achter kwamen en ze vroeg Maxime Meert verloren na een onbestrafte aanslag, knokten ze terug en dankzij Reginald Andries kwamen ze langszij. SCOH verdedigde en maakte het de thuisploeg knap lastig. Toch konden die nog voor de rust uitlopen tot 3-1. In de 2de helft een sterk SCOH dat menig kansje versierde maar toch een tegentreffer moest slikken. De ingevallen Malcorps zorgde voor de 4-2 en wat later miste Andries de 4-3. Het bleef 4-2. Het verlies werd ingecalculeerd maar SCOH B liet zich niet afslachten en verweerde zich kranig. proficiat mannen. Volgende week ontvangen ze thuis Atlas Linter dat verloor van Meldert.    

Oud Hoegaarden

Nieuws

Kalender & Uitslagen A-kern

Kalender & Uitslagen B-kern

Kalender & Uitslagen Vets

Wedstrijdverslagen

Archief

Evenementen

Sponsorblok

HOOFDSPONSOR

HOOFDSPONSOR JEUGD

Sponsor Worden?

Contacteer:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Jong Hoegaarden

Nieuws Jeugdwerking

Waarom Jong Hoegaarden?

Ik wil lid worden

Contact

Hoegaarden verjaart

Kalenders & Uitslagen 2017-18

Planning Socceronline

Volgende evenement