Welkom op de officiële website van voetbalclub SC Hoegaarden-Outgaarden (KBVB stamnummer: 3264)

SCOH A – FC Binkom (zondag 15u Hoegaarden)

Het pijnlijke verlies van afgelopen zondag zindert nog na in Hoegaarden. Onze jongens speelden een goede match maar werden niet beloond met punten, onder andere door enkele betwistbare beslissingen. Het zij zo en er valt niets meer aan te doen ! Toch wel, het beste geneesmiddel tegen voetbalfrustratie is winnen. Zondag moet dat op ons mooie terrein dan maar gebeuren tegen de groenzwarten van Binkom. Binkom begon matig aan het seizoen met slechts 1 overwinning (thuis tegen Rillaar) en staat met 3 punten onderaan in het klassement.  Edoch kunnen we best waakzaam zijn want afgelopen zondag verloren ze na een goede match met slechts 0-1 van leider Averbode. Naar verluidt had de leider het niet onder de markt tegen de stugge Binkomnaars.  Binkom veranderde ondertussen ook van trainer en dus mag verwacht worden dat de groenzwarten  zondag zeer geconcentreerd en gemotiveerd aan de aftrap zullen staan.

Net zoals voor onze Theo en Chris De Windt - die woonachtig zijn in Binkom-  is de confrontatie zondag ook speciaal voor Robin Willekens en Troy Vanderlinden.  Robin speelde vorig seizoen nog voor SCOH, Troy was speler in het seizoen 2013-2014. Beiden zullen hun ex ploeg graag voetje lichten. De brouwers zullen zonder enige twijfel  Jens Polfliet moeten missen want hij is langdurig gekwetst. Of doelman De Windt, GJ Coenen, Hannes Claes en Michiel Goen terug van de partij zullen zijn is af te wachten.  Aftrap zondag om 15u

Waanrode – SCOH B

De B ploeg staat zondag voor een bijna onmogelijke opdracht. De mannen van Waeytens  moeten op bezoek bij titelfavoriet SK Waanrode en die draaien momenteel op volle toeren en staan in de top 3. Vorig weekend namen ze nog vlot de maat tegen het defensief nochtans sterke RC  Meldert door er met 1-5 te gaan winnen. Ook onze jongens kregen zondag trouwens een 1-5 pandoering en dit van het toch wat minder hoog aangeschreven Halle VV !! 

De vooruitzichten zijn dus allesbehalve, zeker wanneer je de vaststelling kan maken dat het qua inzet en voetbal zondag niet top was. Onze mannen speelden afgelopen zondag, weliswaar verzwakt door enkele afwezigen, vrij zielloos voetbal en dat herhalen in Waanrode staat bijna zeker gelijk aan een ferme pandoering. De brouwers zullen zondag uit een ander vaatje moeten tappen willen ze een wedstrijd hebben.  

Nu voetbal blijft onvoorspelbaar en waarom zou een herboren, gedisciplineerd SCOH B dat voor elkaar knokt en vecht niet iets kunnen oogsten. Ja dat kan zeker maar dan enkel als die ingredienten er zijn. Zijn die er niet dan kunnen we nu al besluiten dat er 0 punten bijkomen en ons geincasseerde doelpunten serieus zullen toenemen. Misschien moeten de spelers eens een gesprekje onderling aangaan. Wat kunnen wij tegen Waanrode gaan doen, moet de vraag zijn. Onze huid duur verkopen en ten strijde gaan met alles wat we in ons hebben, of ongeïnteresseerd naar daar gaan en hopen dat het meevalt. Hopelijk kiezen ze voor het eerste. In de voorbereiding speelden onze jongens al eens tegen de geelblauwen. Het werd toen 5-1 maar voetballend lagen we niet onder. Indien de groenhemden hetzelfde spelpeil halen , maar veel scherper zijn zit een stunt er in.  Anders zal het diepe wonden likken worden. Succes !

Oud Hoegaarden

Nieuws

Kalender & Uitslagen A-kern

Kalender & Uitslagen B-kern

Kalender & Uitslagen Vets

Wedstrijdverslagen

Archief

Evenementen

Sponsorblok

HOOFDSPONSOR

HOOFDSPONSOR JEUGD

Sponsor Worden?

Contacteer:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Jong Hoegaarden

Nieuws Jeugdwerking

Waarom Jong Hoegaarden?

Ik wil lid worden

Contact

Hoegaarden verjaart

Kalenders & Uitslagen 2017-18

Planning Socceronline

Volgende evenement