Welkom op de officiële website van voetbalclub SC Hoegaarden-Outgaarden (KBVB stamnummer: 3264)

SMS Lubbeek - SCOH A

Nu zondag wordt de reguliere competitie in 2de prov B afgesloten. SCOH A trekt naar SMS Lubbeek. Voor de brouwers is deze wedstrijd buiten het behalen van de sportieve eer  zonder echt belang, voor Lubbeek is het daarentegen wel een cruciaal duel. De roodwitten zitten immers nog in volle degradatiestrijd samen met  FC Binkom, Tielt Winge, Haasrode en Meerbeek . De jongens van Trainer Pascal Beeken hebben hun lot nog wel in eigen handen maar dan zullen ze moeten winnen van SCOH A. Indien niet moeten ze rekenen op puntenverlies van hun concurrenten. Het wordt voor de Lubbeekse supporters dus een spannende namiddag.

Voor SCOH is deze wedstrijd een voorbereiding op de nakende eindronde die na de competitie van start gaat. Hopelijk trekken de jongens van Coach Michiels de positieve lijn van afgelopen zondag door. De prestatie tegen Veltem was immers goed en geeft de Hoegaardense burger hoop op een leuke eindronde.

Neerwinden - SCOH B

Onze 2de ploeg sluit haar competitie af op het terrein van Neerwinden. Groen-wit tegen Groen-wit dus. Onze jongens tankten afgelopen zondag nog wat vertrouwen, dankzij een mooi gelijkspel tegen Rummen, en gaan dus volop voor winst in de Landense deelgemeente. Bij Neerwinden, vooraf getipt als titelkandidaat, brandt het vuur blijkbaar al een tijd op een laag pitje. In de laatste 5 wedstrijden puurden ze slechts 1 punt en afgelopen zondag kregen ze nog een fikse 9-2 van Oplinter B, dat met alle respect toch ook niet bepaald de beste ploeg van de reeks is. Hopelijk kunnen onze jongens hun geslaagd eerste seizoen -er waren wat downs maar toch vooral veel ups -met een overwinning afsluiten en wat extra glans geven.

Oud Hoegaarden

Nieuws

Kalender Eerste Ploeg 2018-19

Kalender Tweede Ploeg 2018-19

Kalender Vets 2018-19

Wedstrijdverslagen

Archief

Evenementen

Sponsorblok

HOOFDSPONSOR

HOOFDSPONSOR JEUGD

Sponsor Worden?

Contacteer:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Jong Hoegaarden

Nieuws Jeugdwerking

Waarom Jong Hoegaarden?

Ik wil lid worden

Contact

Hoegaarden verjaart

Kalenders & Uitslagen 2018-19

Planning Socceronline

Volgende evenement

LUNCH 21/10/2018