Welkom op de officiële website van voetbalclub SC Hoegaarden-Outgaarden (KBVB stamnummer: 3264)

Naast de al eerder aangekondigde transfer van Koen Nicolaes heeft SCOH vandaag een nieuwe topper binnengehaald. De brouwers sloten een overeenkomst met niemand minder dan Robbie Dumoulin (26j).

De 2 transfers hebben veel gemeen trouwens. De naam Dumoulin klinkt net als die van Nicolaes hard in voetbalminnend Hoegaarden. Robbie's vader Benny speelde 25 jaar geleden samen met zijn broer Eddy in het toenmalige "grote" KSC Hoegaarden. De ploeg onder leiding van de gebroeders Dumoulin was toen een ware topploeg in eerste provinciale. Robbie Dumoulin treedt dus vanaf volgend seizoen in de illustere voetsporen die vader Benny en oom Eddie in Hoegaarden hebben geplaatst. 

Robbie Dumoulin, centrale verdediger/middenvelder  komt over van Stade Bierbeek, een vaste waarde in eerste provinciale. Hij speelde 6 jaar voor Bierbeek en is er de laatste jaren uitgegroeid tot kapitein en één van de belangrijkste spelers.  Ook Robbie is vooral gecharmeerd door het volledige plaatje bij  SC Out Hoegaarden en wou heel graag naar Hoegaarden komen. Hij wil deel uitmaken van dit nieuwe verhaal dat gebaseerd is op gezonde sportieve ambities, lokale verankering, warmte en gezelligheid, vriendschap en vooral veel plezier. 

Robbie komt terecht, en ook dat was doorslaggevend, in een ploeg met heel wat vrienden. Zo is hij één van de beste vrienden van linksachter Gert-Jan Coenen en speelde hij al samen met Janis Bartholomé en Jurge Wauters bij het toenmalige Sparta Walshoutem. Bovendien en ook dat is een gemeenschappelijk punt met Koen Nicolaes, is Robbie een Hoegaardier. Hij woont samen met zijn vrouwtje Ines sinds kort trouwens in de valleistraat in Nerm waar ze in blijde verwachting zijn van hun eerste kindje.  Nog een laatste niet onbelangrijk feit. Robbie's mama is ons Marlyse de partner van SCOH secretaris Eddy Taverniers. Moet er nog zand zijn .... . 

Robbie versterkt dus ook het Hoegaarden gevoel binnen SCOH. Bovendien, ondanks zijn ervaring,  is hij nog jong, heeft hij heel wat kwaliteit en is hij een natuurlijke leider. 

Ook Robbie Dumoulin heten we dus van harte welkom bij SCOH. We wensen hem uiteraard heel veel succes toe en hopen dat hij de prestaties van vader Benny en oom Eddy op zijn minst kan evenaren.

Oud Hoegaarden

Nieuws

Kalender Eerste Ploeg 2018-19

Kalender Tweede Ploeg 2018-19

Kalender Vets 2018-19

Wedstrijdverslagen

Archief

Evenementen

Sponsorblok

HOOFDSPONSOR

HOOFDSPONSOR JEUGD

Sponsor Worden?

Contacteer:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Jong Hoegaarden

Nieuws Jeugdwerking

Waarom Jong Hoegaarden?

Ik wil lid worden

Contact

Hoegaarden verjaart

Kalenders & Uitslagen 2018-19

Planning Socceronline

Volgende evenement