Welkom op de officiële website van voetbalclub SC Hoegaarden-Outgaarden (KBVB stamnummer: 3264)

Vandaag bereikte SC Out Hoegaaarden een overeenkomst met spits Koen Nicolaes (31j). Koen, geboren en getogen in Hoegaarden, zal "eindelijk" spelen voor de club van zijn dorp en daar is hij en ook wij zeer blij om.

De naam Nicolaes, klinkt als een klok in Hoegaarden. Koen is immers de  zoon van ex eerste klasse-voetballer Guido Nicolaes en de sympathieke mama Magda (die 2 jaar geleden spijtig genoeg overleed). Ook Koen is als aanvaller zeer bekend, zij het wel in onze regio. Momenteel speelt hij bij WS Wommersom en scoorde tot nu toe 12 treffers, waaronder 2 tegen SCOH. Koen genoot echter vooral bekendheid als topschutter bij 1ste provincialer KAC Betekom (6 seizoenen) en voordien Houtem VV. Bij deze 2 clubs speelde hij 2 keer kampioen en persoonlijk won hij maar liefst 4 keer  de fel begeerde zilveren voetbal, als beste schutter uit de reeks

Vorig seizoen al ging SC Out Hoegaarden vol voor de toenmalige spits van eerste provincialer KAC Betekom. De situatie waarin we toen verkeerde, namelijk de dreiging om naar 3de prov te zakken, deden hem toen (begrijpelijk) kiezen voor het veilige Wommersom. Dit seizoen zijn we, dankzij de goede uitslagen,  echter veel aantrekkelijker als club en kon niets de komst van Nicolaes naar Hoegaarden tegen houden.

Met Koen halen we niet alleen veel kwaliteit binnen onze A kern. Hij is ook een jongen uit "ons dorp" en ook dat is één van de doelstellingen van ons beleid: Namelijk, spelers halen die "Hoegaarden" zijn. Ook voor Koen was dit, naast het sportieve, één van de beweegredenen. Spelen in de club waar het voor zijn vader (ex Anderlecht, Beerschot en FC Luik) allemaal begon, namelijk SC Out Hoegaarden.

Wij heten Koen Nicolaes alvast  van harte welkom in onze voetbalfamilie en wensen hem ongelofelijk veel succes toe en uiteraard veel goals, punten en plezier  

Oud Hoegaarden

Nieuws

Kalender Eerste Ploeg 2018-19

Kalender Tweede Ploeg 2018-19

Kalender Vets 2018-19

Wedstrijdverslagen

Archief

Evenementen

Sponsorblok

HOOFDSPONSOR

HOOFDSPONSOR JEUGD

Sponsor Worden?

Contacteer:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Jong Hoegaarden

Nieuws Jeugdwerking

Waarom Jong Hoegaarden?

Ik wil lid worden

Contact

Hoegaarden verjaart

Kalenders & Uitslagen 2018-19

Planning Socceronline

Volgende evenement