Welkom op de officiële website van voetbalclub SC Hoegaarden-Outgaarden (KBVB stamnummer: 3264)

Gisteren tekenden nu ook "SCOH Captain" Dimitri Nijs evenals onze nr 10 en huidige topschutter Gert-Jan Vanvelthoven bij. Zij spelen dus ook volgend seizoen bij groenwit.

Dimitri Nijs zal starten aan zijn 7de seizoen bij de brouwers. Het huwelijk tussen Nijs en SC Out Hoegaarden, dat begon in 2009 (het jaar van de titel in 3de!),  blijft dus - net zoals bij oa Wim De Windt- duren en daar zijn beide partijen blij mee. Het wederzijds respect  is nog steeds groot en we hopen dan ook dat Dimi's 7de seizoen er eentje zal zijn om in te kaderen.

Gert-Jan Vanvelthoven die we vorig jaar, na enkele jaren vruchteloos proberen, uiteindelijk konden binnenhalen blijkt ook een schot in de roos te zijn. Vanvelthoven is bepalend in de ploeg van Michiels want scoorde al 11 keer en is één van de leiders van deze mooie ploeg. Onze nr 10  is tevreden bij SCOH en verlengde dus graag zijn verbintenis.

Eerder deze maand verlengden Ausloos, Bartholomé, De Windt, Goen en Polfliet al hun overeenkomst bij SCOH. Ook bij de meeste andere spelers van het huidige team staan we kort bij een verlenging hetgeen kadert in de politiek dat we ons team willen bij elkaar houden en ze gericht willen versterken .

Wat betreft inkomende transfers zijn er gesprekken bezig maar tot definitieve verbintenissen is het nog niet gekomen. Feit is wel dat onze club bij de spelers in onze regio blijkbaar bovenaan in de hitparade staat want de aanvragen stromen vlot binnen :-). We houden jullie uiteraard op de hoogte als er "breaking news" is. 

 

 

Oud Hoegaarden

Nieuws

Kalender & Uitslagen A-kern

Kalender & Uitslagen B-kern

Kalender & Uitslagen Vets

Wedstrijdverslagen

Archief

Evenementen

Sponsorblok

HOOFDSPONSOR

HOOFDSPONSOR JEUGD

Sponsor Worden?

Contacteer:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Jong Hoegaarden

Nieuws Jeugdwerking

Waarom Jong Hoegaarden?

Ik wil lid worden

Contact

Hoegaarden verjaart

Kalenders & Uitslagen 2017-18

Planning Socceronline

Volgende evenement

Zaterdag 26 & Zondag 27 mei