Welkom op de officiële website van voetbalclub SC Hoegaarden-Outgaarden (KBVB stamnummer: 3264)

SC Out Hoegaarden heeft zo pas een "grote vis" aan de haak geslagen.  Niemand minder dan Mark De Man speelt volgend seizoen voor de brouwers.

De Man is 31 jaar en was in de seizoenen 2005-2008 vaste waarde bij RSC Anderlecht onder leiding van Frankie Vercauteren. Hij behaalde bij Paars-Wit 2 landstitels en speelde ook mee in de Champions League tegen oa Chelsea en Liverpool  In die periode werd hij ook geselecteerd voor de nationale ploeg. Bij de Rode Duivels behaalde hij 4 caps. Zijn laatste interland speelde De Man op 20-08-2008 tegen Duitsland.

Na zijn periode bij RSCA verkaste hij naar het Nederlandse Roda JC maar daar liep het niet zoals gepland. Ook de jaren nadien verzeilde zijn carriëre - door enerzijds financiele problemen binnen de clubs waarvoor hij tekende en anderzijds een zware blessure - wat in het slop. Zowel bij Germinal Beerschot, Sp Hasselt en Veldwezelt kwam hij in woelige wateren terecht. Tussendoor had hij voor OHL getekend maar die zaten toen in het kampioenenjaar en De Man die pas in de loop van het seizoen de Leuvense kern vervoegde geraakte te weinig aan spelen toe in een goeddraaiend en op kruissnelheid draaiend OHL.  Vorig jaar kwam Mark nog uit voor Stade Bierbeek.

Mark De Man wil in Hoegaarden zijn carriere terug nieuw leven inblazen. De club wil hem daar graag bij helpen. Wij halen niet alleen een naam binnen maar ook een speler met immense kwaliteiten en ervaring. Mark De Man woont in het naburige Opvelp en dus is Hoegaarden een zeer korte verplaatsing.

Wij zijn zeer vereerd hem bij SC Out Hoegaarden te hebben en heten hem van harte welkom binnen onze groen-witte voetbalfamilie. We hopen dat hij terug zal kunnen genieten van het spelletje ook al is het op een heel ander niveau dan hetgeen hij gewoon was. 

Oud Hoegaarden

Nieuws

Kalender Eerste Ploeg 2019-20

Kalender Tweede Ploeg 2019-20

Kalender Vets 2019-20

Wedstrijdverslagen

Archief

Evenementen

Sponsorblok

HOOFDSPONSOR

HOOFDSPONSOR JEUGD

Sponsor Worden?

Contacteer:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Jong Hoegaarden

Nieuws Jeugdwerking

Waarom Jong Hoegaarden?

Ik wil lid worden

Contact

Hoegaarden verjaart

Planning Socceronline

Cup van Hoegaarden: inschrijven

Volgende evenement