Welkom op de officiële website van voetbalclub SC Hoegaarden-Outgaarden (KBVB stamnummer: 3264)

Dat we het in Aarschot niet gemakkelijk zouden krijgen wisten we al, die kerels mikken op de periodetitel om toch nog eventueel via de eindronde een reeks hogerop te geraken, erg geliefd zijn we er ook al niet, gezien gebeurtenissen uit het recente verleden.

Wij weten wel wat ons te doen staat, we moeten kost wat kost nog wat punten zien te pakken willen we ook volgend seizoen nog in tweede provinciale spelen, lukt dat vandaag hier niet dan zal het voor een andere keer zijn maar het moet gaan gebeuren !

Jens start op de bank wegens liesklachten, Janis is er opnieuw bij.

We beginnen stevig, houden Aarschot in bedwang, beletten hen te voetballen en zorgen af en toe voor wat gevaar... er is zelfs al gemekker hoorbaar in de plaatselijke supportersrangen. Hun ploeg heeft immers na nieuwjaar nog maar weinig punten kunnen sprokkelen. Als Janis na twintig minuten een voorzet van Dimi netjes binnentikt worden de lokalen echt onrustig, de passing van Aarschot mislukt, wij laten na daarvan te profiteren. Integendeel, we kruipen achteruit en laten de lokalen de match in handen nemen.

Als Matthijs dan ook nog ongehinderd op wandel mag dwars door het hart van onze verdediging hangen op het halfuur de bordjes al terug gelijk...

Na de herneming is het al snel duidelijk, dit moet zowat de leukste  namiddag zijn uit de voetbalcarriére van Daan Matthijs, na zijn gezondheidswandeling naar de 1-1 mag hij binnen een tijdspanne van maar  vijf (5) minuten liefst drie (3) keer vrij en ongedekt aanleggen en hij mist niet: 4-1 en de klok wijst pas 50 !!! We staan er bij en kijken er naar, op het veld en ook ernaast staan we voor joker, er wordt van Aarschotzijde ferm met ons gelachen en  geroepen “vijf, vijf” en wat later “zes, zes” want dat is uiteindelijk ook ons droeve lot... 6-1 !

Als de tegenstand sterker is moet je als supporter echter kunnen toegeven dat de ploeg van je hart verliest, toch hadden we daarbij wat meer beleving willen zien, wat aanmoedigingen naar mekaar horen roepen, wat minder gelatenheid gemerkt,  “een ploeg” gezien die omwille van de huidige situatie er de kop voorlegt, zich niet zomaar laat afslachten, zichzelf probeert te overtreffen !

Zondag geven we Diest partij, er zal waarschijnlijk heel wat volk komen opdagen, als club stellen we alles in de weer om er een gezellige en sportief hoogstaande bedoening van te maken, onze jeugdspelertjes komen de namiddag mee opvrolijken, de “vrijwilligers” zullen weer hun beste beentje voorzetten ... en mirakels bestaan !

Oud Hoegaarden

Nieuws

Kalender Eerste Ploeg 2018-19

Kalender Tweede Ploeg 2018-19

Kalender Vets 2018-19

Wedstrijdverslagen

Archief

Evenementen

Sponsorblok

HOOFDSPONSOR

HOOFDSPONSOR JEUGD

Sponsor Worden?

Contacteer:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Jong Hoegaarden

Nieuws Jeugdwerking

Waarom Jong Hoegaarden?

Ik wil lid worden

Contact

Hoegaarden verjaart

Kalenders & Uitslagen 2018-19

Planning Socceronline

Volgende evenement