Welkom op de officiële website van voetbalclub SC Hoegaarden-Outgaarden (KBVB stamnummer: 3264)

RC Butsel-SCOH A : (zondag 14u30, Butsel)

Een bezoekje naar Butsel staat er komende zondag voor de mannen van Kris Michiels op de agenda. Altijd iets om naar uit te kijken want Racing is al jaren een ploeg dat mee doet voor de prijzen. Butsel is echter ook het team van ex SCOH coach Wes Socquet die er aan zijn 3de seizoen als speler trainer bezig is en 3 andere oud SCOH gedienden Steven Vanleene, Dries  De Smet en Stephen Verrecht.  Butsel is echter ook de aartsgevaarlijke spits Andres Tack, de creatieve Niels Vandeput en de snelle Sanne Oliviers, kortom een stevige ploeg waar we de laatste jaren niet konden tegen winnen. Vorig seizoen deelden we 2x de punten tegen Butsel, dus zij konden ook niet winnen tegen ons :-)

De brouwers gaan trouwens gehavend afreizen zondag want naast de langdurig afwezigen Coenen, Dewil, Sergeys en Polfliet zijn ook GJ Vanvelthoven en Tom Soetaers er zondag niet bij. Zij zitten samen op het gele strafbankje. Houart en Claes zullen hoogst waarschijnlijk hun plaatsen innemen, en dat betekent dat SCOH nog steeds een competitieve ploeg kan opstellen.

Iets rapen in de boutersemse deelgemeente is niet evident maar absoluut niet onmogelijk. De brouwers voetballen momenteel aardig en verloren de laatste 3 partijen niet meer. Butsel doet het echter nog beter de laatste tijd. De blauwwitten begonnen aarzelend aan de competitie waardoor ze voor hun doen  op een te lage 5de plaats in de rangschikking staan, maar de laatste 6 matchen verloren ze niet meer en haalden ze 14 op 18.

We spelen dus tegen een ploeg in vorm. Dat we best van in het begin wakker zijn is een understatement maar in hun vorige thuiswedstrijd blikten Socquet en co Binkom met 7-1 in, dus dat moet volstaan als waarschuwing. 

Zaterdagavond is er weinig te doen in Hoegaarden en omgeving en ook op TV is er weinig soeps. Wij suggereren onze jongens om tijdig de bedstee op te zoeken, 's morgens vroeg op te staan, stevig te ontbijten en de billekes in te smeren. Probeer het voetbaltaske te vullen met "extra veel goesting" en "tonnen grinta" en dan kunnen we achteraf de pintjes vullen, en met veel smaak ledigen. Succes boys ! . 

SCOH B -SK Rummen-Geetbets: (zondag 14u30, Hoegaarden)

De B ploeg  ontvangt zondag opnieuw een ploeg uit Geetbets, maar nu de geelzwarten uit deelgemeente Rummen. Net zoals hun concurrenten van FC Geetbets, die de B boys van Hoegaarden met een 4-1 naar huis stuurden, vertoeven de Rummenaars in de bovenste regionen van het klassement en als dusdanig zijn ze wellicht, en zeker op dit moment, geen spek voor de bek van SCOH B.

Het blijft voetbal uiteraard en dus moet een match altijd gespeeld worden maar we moeten ook realistisch blijven. De mannen van Waeytens zijn zwaar gehavend en nu zondag moeten ze 2 spelers extra afstaan aan de A ploeg wegens personeelstekort aldaar. Tel daar de reeds talrijke afwezigen bij op en dan weet je dat het zondag schade beperken zal zijn. Wij als club weten dat er een einde aan de zwarte tunnel komt. Sommige spelers gaan binnenkort terug komen uit kwetsuur, zowel bij A als bij B, en dan gaat logischerwijze de B ploeg sterker voor de dag komen. Laat ze dus nog maar even lachen met ons, wij slagen na nieuwjaar terug. Het bestuur van SCOH vraagt de spelers van de B kern om toch als 1 groep te blijven spelen en hun huid duur te verkopen. De beloning volgt later ! Insieme Ragazzi, Forza SCOH B 

 

Oud Hoegaarden

Nieuws

Kalender Eerste Ploeg 2018-19

Kalender Tweede Ploeg 2018-19

Kalender Vets 2018-19

Wedstrijdverslagen

Archief

Evenementen

Sponsorblok

HOOFDSPONSOR

HOOFDSPONSOR JEUGD

Sponsor Worden?

Contacteer:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Jong Hoegaarden

Nieuws Jeugdwerking

Waarom Jong Hoegaarden?

Ik wil lid worden

Contact

Hoegaarden verjaart

Kalenders & Uitslagen 2018-19

Planning Socceronline

Volgende evenement