Welkom op de officiële website van voetbalclub SC Hoegaarden-Outgaarden (KBVB stamnummer: 3264)

Cr. Vissenaken – SCOHA 3-2

Een inhaalwedstrijd op donderdagavond begeleid door een stralend lentezonnetje en met een fris pintje op het prachtige terras van Crossing Vissenaken... wat kan een echte voetballiefhebber nog meer verlangen ? Dat de ploeg van je hart het ook nog goed doet op de grasmat natuurlijk!

 

Na de draak van een wedstrijd in Roosbeek lijkt het er alleszins op dat onze brouwers vandaag een extraatje in petto hebben voor hun supporters. Met een volledig fitte kern brengen ze  leuk voetbal met enkele mooie kansen maar die verzilveren we spijtig genoeg weer niet .Vissenaken scoort wel, twee keer uit het niets, twee identieke fases waarbij de bal op een verre inworp telkens door dezelfde speler (Van Horenbeek) ongehinderd mag worden binnen gekopt... we staan er bij en kijken er naar ! Ondanks verwoede pogingen om aan de achterstand nog iets te veranderen lukt dat voor rusten niet meer en druipen we toch verweesd en teleurgesteld af op zoek naar wat troost in de kantine.

Voor de tweede speelhelft blijven Juju Wauters en Janis Bartholomé, beiden blijkbaar toch niet helemaal fit, in de kleedkamer. SCOH is zo te zien wel van plan om weerwerk te bieden en laat de thuisploeg maar weinig inbrengen. Toch is het Crossing dat opnieuw scoort, ex-hoegaardier Simon Beelen mag de 3-0 opnieuw vrij inkoppen... en of we teleurgesteld zijn ! Na nog een hele resem kansen waarbij de thuisploeg een paar keer heel gelukkig wegkomt en G.J. Coenen op vrijschop en G.J. Vanvelthoven nog scoren, moeten we uiteindelijk toch weer de duimen leggen in een match die we nooit mochten verliezen !

Na de periodetitel waar alles bleek te lukken, lukt nu blijkbaar nog maar weinig, aan inzet ontbrak het vandaag niet, misschien wel aan dat tikkeltje geluk.

We spreken dus af voor de laatste thuismatch van het seizoen, nu zondag tegen Veltem, om op het heilige gras van Hoegaarden ten minste in schoonheid te eindigen. Succes !

 

Oud Hoegaarden

Nieuws

Kalender Eerste Ploeg 2018-19

Kalender Tweede Ploeg 2018-19

Kalender Vets 2018-19

Wedstrijdverslagen

Archief

Evenementen

Sponsorblok

HOOFDSPONSOR

HOOFDSPONSOR JEUGD

Sponsor Worden?

Contacteer:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Jong Hoegaarden

Nieuws Jeugdwerking

Waarom Jong Hoegaarden?

Ik wil lid worden

Contact

Hoegaarden verjaart

Kalenders & Uitslagen 2018-19

Planning Socceronline

Volgende evenement