Welkom op de officiële website van voetbalclub SC Hoegaarden-Outgaarden (KBVB stamnummer: 3264)

A KERN:

Middenvelder Stef Vranckx gaf gisteren aan zijn verblijf bij SCOH niet te verlengen. Stef gaat zijn geluk beproeven bij SMS Lubbeek. Stef heeft de laatste 2 jaar weinig meeval gekend en heeft lang getwijfeld. Mede door werkomstandigheden verkiest hij het voor hem naburige SMS Lubbeek. Wij wensen Stefke te bedanken voor zijn inzet, net zoals zijn vader Marc (sponsor ING Haasrode). en wensen hen bijzonder veel succes toe !

Voorheen gaven ook Steven Vanleene, Dries De Smet en Bjorn Ruysen aan de brouwers te verlaten aan het einde van het seizoen. 

 

Het aantrekken van nieuwe spelers verloopt trouwens bijzonder moeizaam. Ontelbare gesprekken zijn er al gevoerd met spelers maar de afwachtende houding om uiteindelijk te tekenen is ongetwijfeld het gevolg van de mindere resultaten.

Vorige week konden we wel Robin Willekens (22) momenteel onder dak bij concurrent Sp Roosbeek terug halen (zie eerder  bericht)

De club zoekt nog zeker 1 tot 2 versterkingen achteraan bij en een aanvallende middenvelder.

Van de huidige A kern tekenden buiten bovengenoemden iedereen bij. Enkel Troy Vanderlinden en Glenn Moyaerts twijfelen nog.

 

B KERN

Ook voor onze B kern die volgend jaar in 4de provinciale start is de sportieve leiding en trainer Chris Waeytens naarstig aan het werk om onze jonge beloften gericht te versterken. Gisteren gaf ex SCOH icoon Michael Deweerdt (momenteel bij Sparta Kumtich Tienen) aan terug te willen keren naar de oude stal.  Mich speelde tot 2011 bij de brouwers en behaalde net zoals Robin Willekens trouwens mee de titel in 3de A in het seizoen 2009-2010. Ook in het eerste jaar in 2de prov was hij niet weg te denken uit de A selectie. Met Mich halen we heel wat ervaring, mentaliteit en "tonnen grinta" binnen en het is net dat wat die jonge ploeg zal kunnen gebruiken. 

Een tweede aanwinst voor de 4de provincialer is Yentl Noe (19j), die net zoals Deweerdt momenteel uit komt voor Sparta Kumtich Tienen. Ook  Yentl is een bekend gezicht binnen SCOH. Niet alleen is hij de zoon van Luc Noe - onze jeugdcoordinator en huidig T1 bij Kumtich-Tienen - bovendien is Yentl jeugdtrainer bij onze U7 en kwam hij tot vorig seizoen uit voor de Hoegaardense jeugd.  Na 1 jaar Kumtich komt hij dus terug.

Wij wensen Yentl en Mich heel veel succes toe en heten hen van harte welkom binnen onze groenwitte familie.

 

 

Oud Hoegaarden

Nieuws

Kalender & Uitslagen A-kern

Kalender & Uitslagen B-kern

Kalender & Uitslagen Vets

Wedstrijdverslagen

Archief

Evenementen

Sponsorblok

HOOFDSPONSOR

HOOFDSPONSOR JEUGD

Sponsor Worden?

Contacteer:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Jong Hoegaarden

Nieuws Jeugdwerking

Waarom Jong Hoegaarden?

Ik wil lid worden

Contact

Hoegaarden verjaart

Kalenders & Uitslagen 2017-18

Planning Socceronline

Volgende evenement